Skip to main content

Snasen sandwich med italienske pølser

Enkel
15min

Få en følelse av Italia med sandwich laget av italiensk pølse, salami, skinke, Norvegia og olivensalat.

4.5
(2)
Next ImageSnasen sandwich med italienske pølser

Ingredienser

Antall porsjoner

Olivensalat:

1 dl
gode oliven, for eksempel kalamataoliven uten stein
4 dl
grønn oliven med pimiento
5 stk
jalapenos
5 ss
persille
0.5 stk
grillet paprika
4 stk
hvitløksfedd
2 ss
kapers
1 ss
pepperrot fra tube, eller 1 ss revet fersk pepperrot
2 ss
sitronsaft
1 ss
tørket oregano/mynte
1 ts
tørket chili
2 dl
olivenolje

Sandwich:

4 stk
ciabatta
4 skiver
salami
4 skiver
skinke
4 skiver
snadderpølse, for eksempel Mortadella

Fremgangsmåte

  1. Hakk oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk og kapers.

  2. Bland oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk, kapers, pepperrot, sitronsaft, oregano, chili og olivenolje sammen i en bolle. Sett kaldt.

Sandwich:

  1. Del brødene på langs og fjern eventuelt litt av "innmaten".

  2. Ha en passelig mengde olivensalat på brødet. Legg på salami, Norvegia i skiver, skinke og pølse (Mortadella).

    Tips

    Mortadella er en smaksrik, italiensk pølse. Du kan gjerne bruke en annen pølse dersom du ikke har mortadellapølsen.

  3. Topp med litt mer olivensalat, klem brødene sammen og del i to.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Olivensalaten kan også brukes som fyll i Pan Bagnat.  

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter