
I love NY-sandwich
Sandwich servert med Norvegia, skinke, sennep og karamellisert kål. Enkelt å lage, men vil imponere de du serverer den til.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fylte loffskiver:
Ved servering (kan sløyfes):
Fremgangsmåte
- 1
Rens og finsnitt kål. Ha smør i en kjele på middels høy varme. Ha i kål og rør i ca. 5 minutter til den er myk. Tilsett sukker og eddik og ”kok” videre i 10 minutter under omrøring. Det meste av væsken skal være borte. Sett til side.
Fylte loffskiver:
- 2
Smør litt smør på den ene siden av loffskivene og Dijonnaise på den andre. Ha på skinke og fordel på halvparten av loffskivene med smørsidene ned. Topp med ost og kål og legg på resten av loffskivene.
- 3
Stek skivene i to omganger, 2-3 minutter på hver side, til de er gylne og osten er smeltet.
Ved servering:
- 4
Server gjerne med agurker og små, søte tomater.
Tips
Litt sprøstekt bacon gjør seg godt i denne sandwichen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



