Antall porsjoner
4
1. Rens og finsnitt kål. Ha smør i en kjele på middels høy varme. Ha i kål og rør i ca. 5 minutter til den er myk. Tilsett sukker og eddik og ”kok” videre i 10 minutter under omrøring. Det meste av væsken skal være borte. Sett til side.
2. Smør litt smør på den ene siden av loffskivene og Dijonnaise på den andre. Ha på skinke og fordel på halvparten av loffskivene med smørsidene ned. Topp med ost og kål og legg på resten av loffskivene.
3. Stek skivene i to omganger, 2-3 minutter på hver side, til de er gylne og osten er smeltet.
4. Server gjerne med agurker og små, søte tomater.
Tips
I love NY-sandwich
Sandwich servert med Norvegia, skinke, sennep og karamellisert kål. Enkelt å lage, men vil imponere de du serverer den til.
Litt sprøstekt bacon gjør seg godt i denne sandwichen.