I love NY-sandwich

I love NY-sandwich

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Sandwich servert med Norvegia, skinke, sennep og karamellisert kål. Enkelt å lage, men vil imponere de du serverer den til.

Antall porsjoner

Ingredienser

Karamellisert kål:

200 g hodekål
2 ss TINE Meierismør
⅓ dl sukker
3 ss eddik

Fylte loffskiver:

8 skiver loff
1 ss TINE Meierismør
4 ss Dijonnaise
100 g kokt hamburgerrygg
12 skiver Norvegia® Original

Ved servering (kan sløyfes):

8 stk små sylteagurk
4 stk cherrytomater

Slik gjør du det

    1. Rens og finsnitt kål. Ha smør i en kjele på middels høy varme. Ha i kål og rør i ca. 5 minutter til den er myk. Tilsett sukker og eddik og ”kok” videre i 10 minutter under omrøring. Det meste av væsken skal være borte. Sett til side.
  1. Fylte loffskiver:

    1. Smør litt smør på den ene siden av loffskivene og Dijonnaise på den andre. Ha på skinke og fordel på halvparten av loffskivene med smørsidene ned. Topp med ost og kål og legg på resten av loffskivene.
    2. Stek skivene i to omganger, 2-3 minutter på hver side, til de er gylne og osten er smeltet.
  2. Ved servering:

    1. Server gjerne med agurker og små, søte tomater.
Tips!

Litt sprøstekt bacon gjør seg godt i denne sandwichen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat