Norvegia med lun aprikoschutney
Enkel
20min
Norvegia Fyldig servert med hjemmelaget aprikoschutney og godt brød. Dette er en liten delikatesse.
4.2
(6)

Ingredienser
Aprikoschutney:
1 stk
vaniljestang
200 g
tørkede aprikos
2 dl
vann
1 stk
appelsin
1 dl
Sunniva® Original Appelsinjuice eller annen god appelsinjuice
4 ss
sukker eller honning
3 ss
sitronsaft
8 stk
hele kardemomme eller 2 kanelstenger
Brød og tilbehør:
200 g
Norvegia® Smaksrik eller annen type Norvegia
4 skiver
godt brød, gjerne valnøttbrød
1 ss
1 dl
valnøtter
Slik gjør du
Tips
Ønsker du chutneyen mer flytende, tilsetter du mer væske.
Brød og tilbehør:
Tips
La gjerne brødskiver og ost få et opphold under grill før de serveres med chutney.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Aprikoschutney kan med fordel spises kald. Ha chutney som blir til overs i tett glass og oppbevar kjølig. Den holder seg flere dager i kjøleskap.






