Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Norvegia med lun aprikoschutney

Enkel
20min

Norvegia Fyldig servert med hjemmelaget aprikoschutney og godt brød. Dette er en liten delikatesse.

4.2
(6)
Norvegia med lun aprikoschutney

Ingredienser

Aprikoschutney:

1 stk
vaniljestang
200 g
tørkede aprikos
2 dl
vann
1 stk
appelsin
1 dl
Sunniva® Original Appelsinjuice eller annen god appelsinjuice
4 ss
sukker eller honning
3 ss
sitronsaft
8 stk
hele kardemomme eller 2 kanelstenger

Brød og tilbehør:

200 g
Norvegia® Smaksrik eller annen type Norvegia
4 skiver
godt brød, gjerne valnøttbrød
1 dl
valnøtter

Slik gjør du

  1. Tips

    Ønsker du chutneyen mer flytende, tilsetter du mer væske.

Brød og tilbehør:

  1. Tips

    La gjerne brødskiver og ost få et opphold under grill før de serveres med chutney.

Tips

Aprikoschutney kan med fordel spises kald. Ha chutney som blir til overs i tett glass og oppbevar kjølig. Den holder seg flere dager i kjøleskap.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter