Grillet landbrød med kylling og kremost
Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 4 skive landbrød, gjerne av surdeig, eller rugbrød
- 2 ss olivenolje
- 4 ss TINE® Kremgo® Urter
- 2 stykk små kyllingbryst
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 stykk hvitløksfedd
- 12 stykk cherrytomat
- 0.5 stykk rødløk
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
- 1 ss olivenolje
- 1 ts sherryeddik
- 4 stykk salatblad
Pynt:
- 8 stykk gressløk, eller ramsløk
Slik gjør du
1
Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.
2
Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.
3
Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.
4
Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.
TipsVarier gjerne med ulike kremoster med smak.