Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Grillet landbrød med kylling og kremost

Enkel
15min

Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.

4.0
(5)
Next ImageGrillet landbrød med kylling og kremost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiver
landbrød gjerne av surdeig, eller rugbrød
2 ss
olivenolje
2 stk
små kyllingbryst
0.5 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper
1 stk
hvitløksfedd
12 stk
cherrytomat
0.5 stk
rødløk
0.5 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper
1 ss
olivenolje
1 ts
sherryeddik
4 stk
salatblad

Pynt:

8 stk
gressløk eller ramsløk

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.

  2. Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.

  3. Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.

  4. Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Varier gjerne med ulike kremoster med smak.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter