
Grillet landbrød med kylling og kremost
Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Pynt:
Fremgangsmåte
- 1
Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.
- 2
Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.
- 3
Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.
- 4
Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.
Tips
Varier gjerne med ulike kremoster med smak.