Skip to main content

Guacamole- og hvitløksdipp

Enkel
15min

Her er oppskrift på to enkle og friske dippsauser laget med økologisk rømme som basis. Passer å servere til grillmat, fisk, skalldyr, grønnsakssnacks og annet knask.

4.0
(21)
Next ImageGuacamole- og hvitløksdipp

Ingredienser

Antall porsjoner

Hvitløks-dipp:

3 dl
TINE Lettrømme Økologisk
1 stk
finhakket hvitløksfedd
2 ss
finhakket dill evt. andre krydderurter

Guacamole:

3 dl
TINE Lettrømme Økologisk
1 stk
godt moden avokado
1 stk
hvitløksfedd
2 ts
finrevet skall og saft av lime

Fremgangsmåte

  1. Til hvitløksdippen blander du Snøfrisk med rømme, hvitløk og dill. Smak godt til med nykvernet pepper.

  2. Bland rømme med moset avocadokjøtt, lime og finhakket hvitløk. Rør godt så Guacamole-dippen blir myk og fin.

  3. La gjerne både hvitløksdippen og guacamolen stå en stund i kjøleskapet før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det er lurt å la avocadosteinen ligge i dippen til den skal serveres. Da holder den fargen bedre.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter