Guacamole- og hvitløksdipp
Her er oppskrift på to enkle og friske dippsauser laget med økologisk rømme som basis. Passer å servere til grillmat, fisk, skalldyr, grønnsakssnacks og annet knask.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
Hvitløks-dipp:
- 3 dl TINE Lettrømme Økologisk
- 2 ss Snøfrisk® Naturell
- 1 stykk finhakket hvitløksfedd
- 2 ss finhakket dill, evt. andre krydderurter
Guacamole:
- 3 dl TINE Lettrømme Økologisk
- 1 stykk godt moden avokado
- 1 stykk hvitløksfedd
- 2 ts finrevet skall og saft av lime
Slik gjør du
1
Til hvitløksdippen blander du Snøfrisk med rømme, hvitløk og dill. Smak godt til med nykvernet pepper.
2
Bland rømme med moset avocadokjøtt, lime og finhakket hvitløk. Rør godt så Guacamole-dippen blir myk og fin.
3
La gjerne både hvitløksdippen og guacamolen stå en stund i kjøleskapet før servering.
TipsDet er lurt å la avocadosteinen ligge i dippen til den skal serveres. Da holder den fargen bedre.