Skip to main content

Kyllingvinger med enkel blåmuggdipp

Enkel
20min

Gjør som amerikanerne, og prøv dipp med blåmuggost kyllingvinger.

4.5
(129)
Next ImageKyllingvinger med enkel blåmuggdipp

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1.2 kg
kyllingvinger
0.25 ts
salt og pepper eller annet krydder
3 stk
gulrot
3 stilk
stangselleri

BLÅMUGGOSTDIPP

150 g
0.5 stk
hvitløksfedd, finhakket og most
0.5 ts
sitronsaft
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 ºC. Finn frem en ildfast form eller langpanne.

  2. Legg kyllingvingene i formen. Krydre med salt og pepper. Pensle gjerne kyllingvingene med litt olje. Stek i ca. 30 minutter.

  3. Vask og skrell gulrot. Vask stangselleri. Skjær i staver.

  4. Bland blåmuggost, Crème Fraîche, hvitløk, sitronsaft og pepper til en fyldig dipp.

  5. Legg grønnsaker, kyllingvinger og dipp på et fat og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter