Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Endive med blåmuggost, nøtter og honning

Enkel
10min

Dette er en rask aperitiff med sprø salat, knasende nøtter, fyldig ost og søt honning. Du kan velge hvilken blåmuggost du foretrekker etter hvor kraftig smak du ønsker. Test deg frem med Norzola, Normanna, Selbu Blå eller Selbu Blå Kraftig. Velbekomme!

4.3
(4)
Next ImageEndive med blåmuggost, nøtter og honning

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 stk
endiviesalat
200 g
Selbu Blå® Original eller annen ønskelig blåmuggost
5 ss
valnøtter eller andre nøtter
2 ss
flytende honning

Fremgangsmåte

  1. Løsne bladene på Endive og legg utover et fat.

  2. Smuldre blåmuggosten og fordel i bladene.

  3. Drypp over honning og finhakkede nøtter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter