Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Selbu Blå med mangosalat

Enkel
15min

Fyldig salat med god smak av blåmuggost og mango.

4.2
(10)
Next ImageSelbu Blå med mangosalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 pakke
1 pose
babyspinat à 250 g
1 stk
mango
1 pose
pinjekjerner à 50 g

Fremgangsmåte

  1. Ta osten ut av kjøleskapet.

  2. Vask spinat og legg i salatskål eller fordel på tallerkener.

  3. Del osten i biter og fordel over spinatbladene.

  4. Del mango i passe store biter og dander sammen med spinaten og osten.

  5. Rist pinjekjerner lett gylne i en tørr stekepanne før de legges på toppen av salaten.

    Tips

    Serveres med godt brød til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Prøv også Selbu Blå Kraftig i stedet for vanlig Selbu Blå.

Hev smaken med våre produkter