Dadler med ost

Dadler med ost

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 10 min
Små munnfuller av dadler med ost. Perfekt å servere som kveldskos eller som en del av et større tapasbord.

Ingredienser

Antall porsjoner

10 stk dadler
100 g Norvegia® Ekstra Vellagret - fra ostehjul eller annen vellagret ost

Slik gjør du det

    1. Skjær et snitt i hver daddel på langs, men ikke helt gjennom. Ta ut steinen.
    2. Skjær ost i små staver. Legg stavene i dadlene og trykk sammen.
    3. Skjær de fylte dadlene på tvers og server.
Tips!

Du kan også bruke ferske dadler. Se etter fyldige dadler som er jevne i fargen og med skinnende skall.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Besta

    2 år siden
    Skikkelig gode! :) Lagde 36 porsjoner til fest, og gjestene ELSKA det! :D Takk for godt tips! Med vennlig hilsen Besta<333

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat