Norvegia® #LivetUt

Norvegia® Ekstra Vellagret - fra ostehjul

Norvegia® Ekstra Vellagret med skorpe skjæres fra store ostehjul. Osten lagres i 15 måneder på trehyller i våre tradisjonsrike ostelagre, og vendes jevnlig for å oppnå en jevn modning. Under lagringstiden utvikler Norvegia® Ekstra Vellagret seg til å bli en ekstra markant variant av den velkjente smaken av Norvegia®. Smaken kommer aller best frem om den skjæres i rause skiver og kombineres med for eksempel honning og nøtter, eller med god spekemat på et tapasbord. Norvegia® Ekstra Vellagret egner seg også som smakshever i både kalde og varme retter.

Norvegia® er en klassiker i norske kjøleskap, og Norges mest spiste ost. Alle har et forhold til den milde gode smaken av Norvegia®, og for de aller fleste av oss er dette et godt forhold som varer hele livet. Norvegia® Ekstra Vellagret skjæres fra ostehjul og er osten for deg som vil ha ekstra mye av den gode smaken av  Norvegia®. Den passer like godt til ostebordet som til søndagsbrunsjen med gode venner.

Norvegia® er naturlig fri for laktose

Se oversikt over TINEs laktosefrie oster her

Historien om Norvegia®

I 1859, bare noen år etter at Asbjørnsen og Moe ga ut sin berømte samling, ble første kapittel skrevet i enda et norsk eventyr: Nittedal Meieri satte i gang produksjonen av Norsk Gouda, gulosten som skulle vinne hele kongeriket og etter hvert skulle få navnet Norvegia®. Se Norvegia® sin historielinje.

Norvegia® reklamefilmer

Merkevarer