Norvegia® er Norges mest solgte ost, og «alle» har et forhold til den milde, gode smaken av Norvegia®. For de aller fleste av oss er dette et godt forhold som varer hele livet.
Norvegia® Revet passer godt i både kalde og varme retter, som f.eks. salater, sauser, tacos, pizza og pai samt til gratinering generelt. Ferdig revet og i praktisk åpne/lukke-pose gjør Norvegia® Revet matlagingen både enklere og raskere og den smelter godt i ovnen.
Norvegia® smaker best når du oppbevarer og behandler den riktig. Vi har laget en liten guide om hvordan du best oppbevarer ost for å få mest ut av smaken.
Med noen små grep kan du heve et ostesmørbrød fra å "bare" smake godt, til å bli totalt uimotståelig. Vi gir deg enkle tips og grep du kan prøve for å heve smaken på dine egne ostesmørbrød.
Du trenger bare en ost for å kose deg. Prøv med forskjellig tilbehør og kjenn hvordan smaken forandrer karakter. Vi har samlet våre favorittoppskrifter på chutneys som du kan prøve.
I 1859, bare noen år etter at Asbjørnsen og Moe ga ut sin berømte samling, ble første kapittel skrevet i enda et norsk eventyr: Nittedal Meieri satte i gang produksjonen av Norsk Gouda, gulosten som skulle vinne hele kongeriket og etter hvert skulle få navnet Norvegia®. Se Norvegia® sin historielinje.
Gjennom livets ulike faser har man enkelte opplevelser som en ønsker å bevare og som en gjentar igjen og igjen. Som Norvegia®; en av de få konstante tingene gjennom livets ulike faser. Noen forhold varer livet ut.
Gjennom livets ulike faser har man enkelte opplevelser som en ønsker å bevare og som en gjentar igjen og igjen. Som Norvegia®; en av de få konstante tingene gjennom livets ulike faser. Noen forhold varer livet ut.
Hva kan du servere til en som har laktoseintoleranse? Vi tester kunnskapen til forbipasserende. Klarer du å plassere varene i riktig kategori? Visste du at Norvegia® er naturlig fri for laktose? Det gjorde ikke 8 av 10 personer. Norvegia® og andre faste hvite oster har alltid vært naturlig fri for laktose. Norvegia® - naturlig laktosefri i over 100 år.