Norvegia® er Norges mest solgte ost, og «alle» har et forhold til den milde, gode smaken av Norvegia®. For de aller fleste av oss er dette et godt forhold som varer hele livet.
-
Norvegia® Revet passer godt i både kalde og varme retter, som f.eks. salater, sauser, tacos, pizza og pai samt til gratinering generelt. Ferdig revet og i praktisk åpne/lukke-pose gjør Norvegia® Revet matlagingen både enklere og raskere og den smelter godt i ovnen.
-
pasteurisert melk, syrekulturer, salt, potetmel, mikrobiell løpe Blandingen inneholder 70% Norvegia® 26% fett og 30% Norvegia® 16% fett.
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 1336 kJ ( 321 kcal) fett 23 g -hvorav mettede fettsyrer 15 g karbohydrat 0,8 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 28 g salt 1,2 g molybden 7,5 µg kalsium 852 mg (106 %') vitamin K 41 µg (54 %') vitamin A 250 µg (31 %') riboflavin 0,29 mg (21 %') folsyre 42,6 µg (21 %') vitamin B12 2,4 µg (95 %') fosfor 616 mg (88 %') sink 4,8 mg (48 %') selen 11 µg (19 %') jod 26,6 µg (18 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (<0,01 g laktose pr. 100 g ost)
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-
- 400 g, plastemballasje