Taco-toast med Norvegia®

Taco-toast med Norvegia®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Bruk restene fra tacomiddagen og lag deg verdens raskeste quesadilla-variant. En ekte taco-toast! «Digg på 1-2-3»

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ss tomatsalsa
5 ss stekt tacokjøtt
1 stk tortillalefse
4 skiver Norvegia® Original
1 ts TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Vend sammen salsa og stekt tacokjøtt.
    2. Legg halvparten av osteskivene på halve tortillalefsen. Fordel tacokjøtt utover og topp med resten av osten.
      Tips!
      Du kan lage tacotoast med brødskiver også, både grovt brød, loff eller polarbrød er gode alternativer. 
    3. Fold lefsen over og smør litt smør på toppen og bunnen, eventuelt bruk en ostehøvel og lag skiver som legges på.
    4. Stek tacotoasten i et varmt toastjern til gyllen og osten er smeltet.
      Tips!
      Legg gjerne til mais, hakket løk, bønner og chili her om du ønsker enda mere smak! Server gjerne tortillachips med salsa til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat