Klassisk toast med Norvegia®
Enkel
10min
Toast med masse smeltet ost, skinke og ketsjup er og blir en klassiker. Og det er nok fordi den smaker så utrolig godt!
4.0
(91)

Ingredienser
Porsjoner
2 skiver
havrebrød eller grovbrød
2 ts
2 ts
ketchup
2 skiver
kokt skinke
4 skiver
¼ ts
oreganokrydder
¼ ts
grillkrydder
Slik gjør du
- 1
Sett på toastjernet.
Tips
Bruk gjerne litt gammelt brød når du lager toast. Det gjør ingen ting for den gode smaken og er en god måte å unngå matsvinn på. - 2
Smør brødskivene med smør og ketsjup.
Tips
For en litt annen vri, erstatt ketsjup med grønn pesto eller sennep. - 3
Legg på skinke og ost, dryss over krydder, legg skivene mot hverandre.
- 4
Smør toppen og bunnen av brødskivene med meierismør, stek i varmt jern til osten er godt smeltet og brødet gyllent.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Har du ikke toastjern? Bruk gjerne et vaffeljern eller stek toasten i en panne på middels sterk varme. Toasten kan også stekes i forvarmet stekeovn ved 220 ˚C, til osten har smeltet. For ekstra sprø skorpe, stek brødskivene i en stekepanne på middels sterk varme, før du legger på ingrediensene.