Jarlsberg stick

Jarlsberg® stick

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 5 min
Jarlsberg® dyppet i mørk sjokolade. Perfekt å servere som kveldskos eller som en del av et større tapasbord.

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g Jarlsberg® Vellagret m/skorpe
1 plate kokesjokolade

Slik gjør du det

    1. Skjær smale kubber av Jarlsberg.
    2. Smelt sjokolade. Dypp den ene enden av osten i sjokolade. La kubbene stå oppreist hver for seg, for eksempel på små pinner, til sjokoladen har stivnet.
Tips!

I stedet for Jarlsberg®, kan du bruke Norvegia eller Edamer.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Anna

    5 år siden
    Supert!

    Kommenter  (3)


  • Charlotte

    7 år siden
    Hurra! Trodde jeg var den eneste i verden som synes det smaker godt med en kombinasjon av Jarlsberg og sjokolade. Til alle tvilere: Dette er faktisk kjempegodt! Personlig anbefaler jeg vanlig melkesjokolade, men mørk er også godt.

    Kommenter  (4)


Det er mye kjærlighet i god mat