
10 min
Enkel
3.6
Jarlsberg® dyppet i mørk sjokolade. Perfekt å servere som kveldskos eller som en del av et større tapasbord.
Antall porsjoner
1
Skjær smale kubber av Jarlsberg.
Smelt sjokolade. Dypp den ene enden av osten i sjokolade. La kubbene stå oppreist hver for seg, for eksempel på små pinner, til sjokoladen har stivnet.
I stedet for Jarlsberg®, kan du bruke Norvegia eller Edamer.
Jarlsberg® dyppet i mørk sjokolade. Perfekt å servere som kveldskos eller som en del av et større tapasbord.
Antall porsjoner
Skjær smale kubber av Jarlsberg.
Smelt sjokolade. Dypp den ene enden av osten i sjokolade. La kubbene stå oppreist hver for seg, for eksempel på små pinner, til sjokoladen har stivnet.
Tips
I stedet for Jarlsberg®, kan du bruke Norvegia eller Edamer.