Coleslaw

Coleslaw

Kommentarer 3
  • Enkel
  • 20 min
Frisk og smakfull salat, som passer perfekt til burgere og annen grillmat.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 stk gulrøtter
¼ stk hodekål
1 dl majones (gjerne en lettvariant)
1 dl TINE Lettrømme 18 %
1 ts salt
1 ss sitronsaft
1 ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Snitt gulrot og hodekål fint, bruk gjerne et rivjern, og legg det i en bolle.
    2. Ha majones, rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt.
    3. Bland rømmedressingen med gulrot og hodekål. Server.
Tips!

Det finnes mange forskjellige varianter av coleslaw. Dette er en enkel variant. Ha gjerne revet eple i, og noen hakkede friske urter. 

Kommentar

Kommentarer

  • Jens TH

    2 år siden
    Jeg synes egentlig at alt smaker bedre med seterrømme eller creme fraiche... Har aldri kjøpt lettrømme, og har heller aldri sett det her i huset. Smaken sitter i fettet!

    Kommenter  (4)


  • Rune Hagen

    2 år siden
    Bør ikke denne lages med majones, eddik og sukker og melk - Som den lages i USA?

    Kommenter  (6)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      2 år siden
      Hei Rune, Du står selvsagt helt fritt til å bruke den oppskriften du ønsker, men vi har utviklet en variant med Tine Lettrømme, som vi mener smaker like så godt ;)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat