Spicy bakt potet
Enkel•60 min min
Bakt potet smaker veldig godt som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt, men også som egen rett når du har lyst på noe ekstra eller skal lage en liten snack til kveldskosen. Cottage Cheese er sunt og lett, og passer veldig godt å ha i poteten. Lime, hakket rød chili og litt søt chilisaus setter en ekstra spiss på smaken.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkstor potet
-
1 ½ dlTINE® Mager Cottage Cheese eller original
-
1 stklime
-
1 sshakket chili
-
½ tssalt
-
2 tsSweet Chili saus (chilisaus)
Slik gjør du det
-
1
Forvarm stekeovnen til 200 °C.
-
2
Vask potetene. Stikk noen hull i potetskallet med spiss kniv eller gaffel. Bak potetene midt i ovnen, 45 – 60 minutter, alt etter størrelsen. Pakker du potetene inn i aluminiumsfolie må du regne 5-10 minutter lengre baketid.
-
3
Press saften av limen, og hakk chilien fint. Bland limesaft og chili, sammen med chilisausen og saltet inn i cottage cheesen.
-
4
Skjær et snitt i den bakte poteten og fyll med cottage cheese. Litt urter på toppen gjør poteten ekstra fristende.