Skip to main content

Torsketaco med pico de gallo

Enkel
30min

Taco er en favoritt blant både barn og voksne. Bytt ut kjøttdeig med fisk og pico de gallo, en frisk salsavariant.

4.3
(19)
Next ImageTorsketaco med pico de gallo

Ingredienser

Antall porsjoner

torsk:

600 g
torskefilet uten skinn, i biter
2 ss
tacokrydder

Pico de gallo:

4 stk
tomat, i terninger
1 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 stk
rødløk, finhakket
2 ss
koriander, finhakket
0.5 ts
salt
1 stk
lime
0.5 stk
rød chili, finhakket

servering:

2 dl
hjertesalat, finstrimlet
8 stk
tacotub
2 stk
avokado, i skiver

Fremgangsmåte

  1. Vend torskebiter med tacokrydder, slik at de er godt krydret på alle sider. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek torskebitene gylne. Trekk til side og la dampe ferdig under lokk.

pico de gallo:

  1. Bland sammen tomat, hvitløk, rødløk, koriander, salt og saft fra lime til en pico de gallo. Smak til med chili renset for frø og hinner, og la den stå å godgjøre seg i 5 minutter.

    Tips

    Frisk chili varierer veldig i styrke. Det er derfor viktig å smake på chilien før du vurderer hvor mye du skal ha i. Start med litt, og øk eventuelt mengden etter å ha smakt underveis.

servering:

  1. Legg litt salat i bunnen av tacotubs. Topp med avokadoskiver, stekt torskefilet, rømme, pico de gallo og ost.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Når du skal steke fiskefilet uten skinn, er det viktig å håndtere den minst mulig, slik at ikke bitene faller fra hverandre. Stek fisken raskt på høy varme, og snu den kun én gang.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter