tablecloth-basil
Torsketaco med pico de gallo
(12)

Torsketaco med pico de gallo

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Taco er en favoritt blant både barn og voksne. Bytt ut kjøttdeig med fisk og pico de gallo, en frisk salsavariant.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

torsk:

600 gtorskefilet uten skinn, i biter
2 sstacokrydder
1 ssTINE Meierismør

Pico de gallo:

4 stktomater, i terninger
1 stkhvitløksfedd, finhakket
1 stkrødløk, finhakket
2 sskoriander, finhakket
½ tssalt
1 stklime
½ stkrød chili, finhakket

servering:

2 dlhjertesalat, finstrimlet
8 stktacotubs
2 stkavokadoer, i skiver
3 dlTINE Lettrømme 18 %
2 dlTINE Revet Ost Original
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Vend torskebiter med tacokrydder, slik at de er godt krydret på alle sider. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek torskebitene gylne. Trekk til side og la dampe ferdig under lokk.
    1. Bland sammen tomat, hvitløk, rødløk, koriander, salt og saft fra lime til en pico de gallo. Smak til med chili renset for frø og hinner, og la den stå å godgjøre seg i 5 minutter.
      blue heart
      Tips!

      Frisk chili varierer veldig i styrke. Det er derfor viktig å smake på chilien før du vurderer hvor mye du skal ha i. Start med litt, og øk eventuelt mengden etter å ha smakt underveis.

    1. Legg litt salat i bunnen av tacotubs. Topp med avokadoskiver, stekt torskefilet, rømme, pico de gallo og ost.
blue heart
Tips!

Når du skal steke fiskefilet uten skinn, er det viktig å håndtere den minst mulig, slik at ikke bitene faller fra hverandre. Stek fisken raskt på høy varme, og snu den kun én gang.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff