Torsketaco med pico de gallo

Torsketaco med pico de gallo

0
13
Enkel30 min
Taco er en favoritt blant både barn og voksne. Bytt ut kjøttdeig med fisk og pico de gallo, en frisk salsavariant.

Ingredienser

Antall porsjoner

torsk:

Pico de gallo:

  • 4 stk
    tomater , i terninger
  • 1 stk
    hvitløksfedd , finhakket
  • 1 stk
    rødløk , finhakket
  • 2 ss
    koriander , finhakket
  • ½ ts
    salt
  • 1 stk
    lime
  • ½ stk
    rød chili , finhakket

servering:

Slik gjør du det

  1. 1

    Vend torskebiter med tacokrydder, slik at de er godt krydret på alle sider. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek torskebitene gylne. Trekk til side og la dampe ferdig under lokk.

pico de gallo:

  1. 2

    Bland sammen tomat, hvitløk, rødløk, koriander, salt og saft fra lime til en pico de gallo. Smak til med chili renset for frø og hinner, og la den stå å godgjøre seg i 5 minutter.

    Tips

    Frisk chili varierer veldig i styrke. Det er derfor viktig å smake på chilien før du vurderer hvor mye du skal ha i. Start med litt, og øk eventuelt mengden etter å ha smakt underveis.

servering:

  1. 3

    Legg litt salat i bunnen av tacotubs. Topp med avokadoskiver, stekt torskefilet, rømme, pico de gallo og ost.

Tips

Når du skal steke fiskefilet uten skinn, er det viktig å håndtere den minst mulig, slik at ikke bitene faller fra hverandre. Stek fisken raskt på høy varme, og snu den kun én gang.

Del denne oppskriften: