Torsketaco med pico de gallo

Torsketaco med pico de gallo

0
15
Enkel30 min
Taco er en favoritt blant både barn og voksne. Bytt ut kjøttdeig med fisk og pico de gallo, en frisk salsavariant.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

torsk:

Pico de gallo:

  • 4 stk
    tomater , i terninger
  • 1 stk
    hvitløksfedd , finhakket
  • 1 stk
    rødløk , finhakket
  • 2 ss
    koriander , finhakket
  • ½ ts
    salt
  • 1 stk
    lime
  • ½ stk
    rød chili , finhakket

servering:

Slik gjør du det

  1. 1

    Vend torskebiter med tacokrydder, slik at de er godt krydret på alle sider. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek torskebitene gylne. Trekk til side og la dampe ferdig under lokk.

pico de gallo:

  1. 2

    Bland sammen tomat, hvitløk, rødløk, koriander, salt og saft fra lime til en pico de gallo. Smak til med chili renset for frø og hinner, og la den stå å godgjøre seg i 5 minutter.

    Tips

    Frisk chili varierer veldig i styrke. Det er derfor viktig å smake på chilien før du vurderer hvor mye du skal ha i. Start med litt, og øk eventuelt mengden etter å ha smakt underveis.

servering:

  1. 3

    Legg litt salat i bunnen av tacotubs. Topp med avokadoskiver, stekt torskefilet, rømme, pico de gallo og ost.

Tips

Når du skal steke fiskefilet uten skinn, er det viktig å håndtere den minst mulig, slik at ikke bitene faller fra hverandre. Stek fisken raskt på høy varme, og snu den kun én gang.

Del denne oppskriften: