Torsketaco med pico de gallo

Torsketaco med pico de gallo

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Taco er en favoritt blant både barn og voksne. Bytt ut kjøttdeig med fisk og pico de gallo, en frisk salsavariant.

Ingredienser

Antall porsjoner

torsk:

600 g torskefilet uten skinn, i biter
2 ss tacokrydder
1 ss TINE Meierismør

Pico de gallo:

4 stk tomater , i terninger
1 stk hvitløksfedd , finhakket
1 stk rødløk , finhakket
2 ss koriander , finhakket
½ ts salt
1 stk lime
½ stk rød chili , finhakket

servering:

2 dl hjertesalat , finstrimlet
8 stk tacotubs
2 stk avokadoer , i skiver
3 dl TINE Lettrømme 18 %
2 dl TINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

    1. Vend torskebiter med tacokrydder, slik at de er godt krydret på alle sider. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek torskebitene gylne. Trekk til side og la dampe ferdig under lokk.
  1. pico de gallo:

    1. Bland sammen tomat, hvitløk, rødløk, koriander, salt og saft fra lime til en pico de gallo. Smak til med chili renset for frø og hinner, og la den stå å godgjøre seg i 5 minutter.
      Tips!

      Frisk chili varierer veldig i styrke. Det er derfor viktig å smake på chilien før du vurderer hvor mye du skal ha i. Start med litt, og øk eventuelt mengden etter å ha smakt underveis.

  2. servering:

    1. Legg litt salat i bunnen av tacotubs. Topp med avokadoskiver, stekt torskefilet, rømme, pico de gallo og ost.
Tips!

Når du skal steke fiskefilet uten skinn, er det viktig å håndtere den minst mulig, slik at ikke bitene faller fra hverandre. Stek fisken raskt på høy varme, og snu den kun én gang.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat