Torsketaco med pico de gallo

Torsketaco med pico de gallo

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Taco er en favoritt blant både barn og voksne. Bytt ut kjøttdeig med fisk og pico de gallo, en frisk salsavariant.

Antall porsjoner

Ingredienser

torsk:

600 g torskefilet uten skinn, i biter
2 ss tacokrydder
1 ss TINE Meierismør

Pico de gallo:

4 stk tomater , i terninger
1 stk hvitløksfedd , finhakket
1 stk rødløk , finhakket
2 ss koriander , finhakket
½ ts salt
1 stk lime
½ stk rød chili , finhakket

servering:

2 dl hjertesalat , finstrimlet
8 stk tacotubs
2 stk avokadoer , i skiver
3 dl TINE Lettrømme 18 %
2 dl TINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

    1. Vend torskebiter med tacokrydder, slik at de er godt krydret på alle sider. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek torskebitene gylne. Trekk til side og la dampe ferdig under lokk.
  1. pico de gallo:

    1. Bland sammen tomat, hvitløk, rødløk, koriander, salt og saft fra lime til en pico de gallo. Smak til med chili renset for frø og hinner, og la den stå å godgjøre seg i 5 minutter.
      Tips!

      Frisk chili varierer veldig i styrke. Det er derfor viktig å smake på chilien før du vurderer hvor mye du skal ha i. Start med litt, og øk eventuelt mengden etter å ha smakt underveis.

  2. servering:

    1. Legg litt salat i bunnen av tacotubs. Topp med avokadoskiver, stekt torskefilet, rømme, pico de gallo og ost.
Tips!

Når du skal steke fiskefilet uten skinn, er det viktig å håndtere den minst mulig, slik at ikke bitene faller fra hverandre. Stek fisken raskt på høy varme, og snu den kun én gang.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat