Tacoform

Tacoform

20
  • Enkel
  • 45 min
  • 20 min
Lag en ny vri på fredagstacoen med taco i form! En tacogryte som passer til hele familien, og som nærmest lager seg selv.

Ingredienser

Tacoform:

1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
2 ss TINE Meierismør til steking
500 g kjøttdeig eller karbonadedeig
3 ss tacokrydder
2 stk paprika
2 dl TINE Revet Ost Original eller annen god gulost
3 dl TINE Matfløte

Tilbehør:

2 dl TINE Lettrømme 18 %
150 g tacosaus
100 g nachochips

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Skrell og hakk løk og hvitløk. Stek løken og hvitløken blank i smør i en stekepanne. Legg i en smurt ildfast form.
    3. Stek kjøttdeig til den blir grynete, og bland med tacokrydder.
    4. Fordel kjøttdeigen over løken. Finhakk paprika og legg i formen. Fordel revet ost over, og hell på fløte.
    5. Stek formen midt i ovnen i 20–30 minutter.
    6. Server tacoformen med rømme, tacosaus og nachochips.
Tips

Hvis du ønsker en mer mettende middag, kan du legge terninger av kokte poteter i bunnen av formen.

Kommentarer

  • Cathrine

    9 måneder siden
    Dere burde ta vekk fløte fra oppskriften. Den ble flytende!

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      9 måneder siden
      Hei Cathrine,

      Lot du formen stå å hvile litt før dere serverte? Former og gratenger blir best når de får satt seg i cirka 15 min etter den kommer ut av ovnen ellers kan den være veldig flytende. Håper du tester ut igjen og får resultatet du ønsker :) God matlaging!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat