Tacoform
Lag en ny vri på fredagstacoen med taco i form! En tacogryte med nachos som passer til hele familien, og som nærmest lager seg selv.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
Tacoform:
- 1 stykk løk
- 2 stykk hvitløksfedd
- 2 ss TINE® Meierismør, til steking
- 400 g kjøttdeig, eller karbonadedeig
- 3 ss tacokrydder
- 3 dl TINE® Matfløte
- 250 g TINE® Ekte Revet Ost Original
Tilbehør
- 1 boks mais
- 2 stykk finhakket paprika
- 1 glass tacosaus
- 2 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 100 g nachochips
- 1 potte frisk koriander
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 225 °C.
2
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek kjøttdeig med litt smør i en stekepanne. Tilsett finhakket løk og hvitløk. La det bli gyldent og tilsett tacokrydder.
3
Ha kjøttdeigen over i en ildfast form, hell over fløte og topp med revet ost.
4
Stek midt i ovnen i 15-20 minutter. Finhakk paprika og sett tilside.
5
Topp med mais, finhakket paprika, tacosaus og fersk koriander. Server med rømme og nachochips ved siden av.
TipsDet smaker ekstra godt med noen limebåter til.
TipsHvis du ønsker en mer mettende middag, kan du legge terninger av kokte poteter i bunnen av formen.