Tacoform

(96)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Lag en ny vri på fredagstacoen med taco i form! En tacogryte som passer til hele familien, og som nærmest lager seg selv.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Tacoform:

1 stkløk
2 stkhvitløksfedd
2 ssTINE Meierismør til steking
500 gkjøttdeig eller karbonadedeig
3 sstacokrydder
2 stkpaprika
2 dlTINE Revet Ost Original eller annen god gulost
3 dlTINE Matfløte

Tilbehør:

2 dlTINE Lettrømme 18 %
150 gtacosaus
100 gnachochips

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Skrell og hakk løk og hvitløk. Stek løken og hvitløken blank i smør i en stekepanne. Legg i en smurt ildfast form.
    3. Stek kjøttdeig til den blir grynete, og bland med tacokrydder.
    4. Fordel kjøttdeigen over løken. Finhakk paprika og legg i formen. Fordel revet ost over, og hell på fløte.
    5. Stek formen midt i ovnen i 20–30 minutter.
    6. Server tacoformen med rømme, tacosaus og nachochips.

Tips:

Hvis du ønsker en mer mettende middag, kan du legge terninger av kokte poteter i bunnen av formen.

Kommentarer