Pannestekt torsk med squash

Pannestekt torsk med squash

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Pannestekt torsk med squash er en enkel oppskrift på et smakfullt middelhavsmåltid med fisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ss TINE Meierismør
½ dl solsikkeolje , raspolje eller annen nøytral olje til steking
2 stk squash
600 g torskefilet (1 filét = 150g)
½ dl hvetemel
½ ts salt
¼ ts pepper
1 stk sitron (saften av)
2 ss bladpersille

Slik gjør du det

    1. Varm en stor panne med smør og olje til middels sterk varme.
    2. Skjær squash i jevnstore, men ganske grove biter. Stek til den er mør, i 5–8 minutter.
    3. Vend torskefilet i mel. Stek i pannen i smør og olje på middels sterk varme til fisken er gjennomstekt, i 3–4 minutter på hver side. Smak til med salt og pepper.
    4. Legg squashen på et stort fat med torsken over. Press sitronsaft over fisken, og strø på rikelig med finhakket persille.
Tips!

Har du ikke torsk, eller ønsker variasjon, kan du fint bruke annen hvit fisk som steinbit, abbor eller piggvar.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat