
Pannestekt torsk med squash
Pannestekt torsk med squash er en enkel oppskrift på et smakfullt middelhavsmåltid med fisk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Varm en stor panne med smør og olje til middels sterk varme.
- 2
Skjær squash i jevnstore, men ganske grove biter. Stek til den er mør, i 5–8 minutter.
- 3
Vend torskefilet i mel. Stek i pannen i smør og olje på middels sterk varme til fisken er gjennomstekt, i 3–4 minutter på hver side. Smak til med salt og pepper.
- 4
Legg squashen på et stort fat med torsken over. Press sitronsaft over fisken, og strø på rikelig med finhakket persille.
Tips
Har du ikke torsk, eller ønsker variasjon, kan du fint bruke annen hvit fisk som steinbit, abbor eller piggvar.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


