
Pannestekt torsk med squash
Enkel•30 min min
Pannestekt torsk med squash er en enkel oppskrift på et smakfullt middelhavsmåltid med fisk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ss
-
½ dlsolsikkeolje , raspolje eller annen nøytral olje til steking
-
2 stksquash
-
600 gtorskefilet (1 filét = 150g)
-
½ dlhvetemel
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 stksitron (saften av)
-
2 ssbladpersille
Slik gjør du det
-
1
Varm en stor panne med smør og olje til middels sterk varme.
-
2
Skjær squash i jevnstore, men ganske grove biter. Stek til den er mør, i 5–8 minutter.
-
3
Vend torskefilet i mel. Stek i pannen i smør og olje på middels sterk varme til fisken er gjennomstekt, i 3–4 minutter på hver side. Smak til med salt og pepper.
-
4
Legg squashen på et stort fat med torsken over. Press sitronsaft over fisken, og strø på rikelig med finhakket persille.