Thailaks med kokos
Enkel
30min
Laks med en touch av Asia sammen med kokosmelk og curry. Dette er en kremet og herlig krydret hverdagsrett, som en gang for alle motbeviser myten om at fiskeretter er vanskelig.
3.9
(120)

Ingredienser
1 stk
fiskebuljongterning
1 dl
kokende vann
1 dl
finhakket løk
1 ss
frisk ingefær
2 fedd
hakket hvitløk
1 dl
brokkoli
400 g
skinn- og beinfri laksefilet
1 ss
TINE® Meierismør til steking
2 ts
rød currypaste
1 dl
1 dl
kokosmelk
2 ss
sukker
1 ss
limesaft
1 ss
fiskesaus
1 ts
chilipasta
4 dl
hermetiske bønnespire
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: Laksen kan fint byttes ut med annen fisk, som ørret eller torsk.
#2: Retten er nok i seg selv, men kan fint også serveres sammen med ris eller nudler.





