
Kylling og sitronbasilikum
Oppskrift på kylling med sitronbasilikum som gir en ekstra smaksnyanse i denne smakfulle kyllingretten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
- 2
Skjær kylling i strimler. Sett en stekepanne på høy varme. Når pannen er varm, tilsett olje, hvitløk, ingefær, chilipulver og kylling. Rør ofte, og stek kyllingen i ca. 8 minutter, til den er gjennomstekt.
- 3
Kok opp vann og bland inn buljong. Bland buljong, fiskesaus og maisenna i en liten bolle, til en jevn røre. Ha blandingen over kjøttet i stekepannen, og rør i ca. ett minutt, til sausen koker.
- 4
Ha i basilikumblader, sitronsaft og revet sitronskall, og bland sammen. Smak til med salt, og server med ris.
Tips
Flere typer basilikum passer til denne retten. Bruker du sitronbasilikum, kan du sløyfe sitronskall.
Tips
Har du ikke fiskesaus, kan du bruke vanlig soyasaus.
Flere fristende oppskrifter



