Superrask thaigryte

(34)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En thai-inspirert gryte med kjøttdeig og sterke krydder. En rask hverdagsmiddag med frisk lime og hakkede peanøtter.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dljasminris
120 gpurre
10 gfersk ingefær
1 ssmaisolje
400 gkjøttdeig
2 tssambal oelek
2 ssfiskesaus
2 dlTINE Lett Matfløte
2 dlkokosmelk
100 gfersk spinat
4 sshakkede peanøtter
2 sslime

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    2. Skyll og skjær purre i 0,5 cm tykke ringer. Skrell og finhakk eller riv ingefær.
    3. Varm opp en wok eller stekepanne med olje, og brun kjøttdeig og ingefær. Bland inn purre, sambal oelek, fiskesaus, matfløte og kokosmelk. La det småkoke i 5 minutter. Tilsett spinaten helt på slutten. Server med hakkede peanøtter, limebåter og jasminris.

Tips:

Bytt gjerne ut risen med nudler.

Kommentarer

  Legg til kommentar