En thai-inspirert gryte med kjøttdeig og sterke krydder. En rask hverdagsmiddag med frisk lime og hakkede peanøtter.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
3 dl jasminris
120 g purre
10 g fersk ingefær
1 ss maisolje
400 g kjøttdeig
2 ts sambal oelek
2 ss fiskesaus
2 dl TINE® Lett Matfløte
2 dl kokosmelk
100 g fersk spinat
4 ss hakkede peanøtter
2 ss lime
Slik gjør du
1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
2
Skyll og skjær purre i 0,5 cm tykke ringer. Skrell og finhakk eller riv ingefær.
3
Varm opp en wok eller stekepanne med olje, og brun kjøttdeig og ingefær. Bland inn purre, sambal oelek, fiskesaus, matfløte og kokosmelk. La det småkoke i 5 minutter. Tilsett spinaten helt på slutten.
Server med hakkede peanøtter, limebåter og jasminris.
Tips
Bytt gjerne ut risen med nudler.
Lagre
Skriv ut
Del
Superrask thaigryte
Enkel
20min
En thai-inspirert gryte med kjøttdeig og sterke krydder. En rask hverdagsmiddag med frisk lime og hakkede peanøtter.