Tunfiskburger

Tunfiskburger

0
8
Enkel20 min
Denne fiskeburgeren fylt med tunfisk er en vri på den klassiske burgeren. Burger trenger ikke være ensbetydende med kjøttdeig, smeltet ost og dryppende sauser. Prøv med tunfisk!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    liten rødløk
  • 2 stk
    tomater
  • ¼ stk
    isbergsalat
  • 300 g
    hermetisk tunfisk i vann
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 8 ss
    remulade
  • 4 stk
    hamburgerbrød

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Skyll tomat og salat. Skjær tomat i skiver.

  2. 2

    Hell vannet av tunfisken.

  3. 3

    Legg salat, tomat, tunfisk og rødløk på hamburgerbrød. Smak til med salt og pepper, og topp med remulade. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server.

Tips

Avokado passer også godt i denne burgeren. Regn kvart avokado per burger.

Del denne oppskriften: