Skip to main content

Tunfiskburger

Enkel
20min

Denne fiskeburgeren fylt med tunfisk er en vri på den klassiske burgeren. Burger trenger ikke være ensbetydende med kjøttdeig, smeltet ost og dryppende sauser. Prøv med tunfisk!

4.1
(12)
Next ImageTunfiskburger

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
liten rødløk
2 stk
tomat
0.25 stk
isbergsalat
300 g
hermetisk tunfisk i vann
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
8 ss
remulade
4 stk
hamburgerbrød

Fremgangsmåte

  1. Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Skyll tomat og salat. Skjær tomat i skiver.

  2. Hell vannet av tunfisken.

  3. Legg salat, tomat, tunfisk og rødløk på hamburgerbrød. Smak til med salt og pepper, og topp med remulade. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Avokado passer også godt i denne burgeren. Regn kvart avokado per burger.

Flere fristende oppskrifter