Håndkle og blad
Tunfiskburger
(88)

Tunfiskburger

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En burger trenger ikke være ensbetydende med kjøttdeig, smeltet ost og dryppende sauser. Prøv med tunfisk!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkliten rødløk
2 stktomater
¼ stkisbergsalat
300 ghermetisk tunfisk i vann
¼ tssalt
¼ tspepper
8 ssremulade
4 stkhamburgerbrød
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Skyll tomat og salat. Skjær tomat i skiver.
    2. Hell vannet av tunfisken.
    3. Legg salat, tomat, tunfisk og rødløk på hamburgerbrød. Smak til med salt og pepper, og topp med remulade. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server.
Blått hjerte
Tips!

Avokado passer også godt i denne burgeren. Regn kvart avokado per burger.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat