Tunfiskburger

Tunfiskburger

0
8
Enkel20 min
En burger trenger ikke være ensbetydende med kjøttdeig, smeltet ost og dryppende sauser. Prøv med tunfisk!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    liten rødløk
  • 2 stk
    tomater
  • ¼ stk
    isbergsalat
  • 300 g
    hermetisk tunfisk i vann
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 8 ss
    remulade
  • 4 stk
    hamburgerbrød

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Skyll tomat og salat. Skjær tomat i skiver.

  2. 2

    Hell vannet av tunfisken.

  3. 3

    Legg salat, tomat, tunfisk og rødløk på hamburgerbrød. Smak til med salt og pepper, og topp med remulade. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server.

Tips

Avokado passer også godt i denne burgeren. Regn kvart avokado per burger.

Del denne oppskriften: