Tunfiskburger
Enkel•20 min min
Denne fiskeburgeren fylt med tunfisk er en vri på den klassiske burgeren. Burger trenger ikke være ensbetydende med kjøttdeig, smeltet ost og dryppende sauser. Prøv med tunfisk!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkliten rødløk
-
2 stktomater
-
¼ stkisbergsalat
-
300 ghermetisk tunfisk i vann
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
8 ssremulade
-
4 stkhamburgerbrød
Slik gjør du det
-
1
Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Skyll tomat og salat. Skjær tomat i skiver.
-
2
Hell vannet av tunfisken.
-
3
Legg salat, tomat, tunfisk og rødløk på hamburgerbrød. Smak til med salt og pepper, og topp med remulade. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server.