Tunfiskburger

Tunfiskburger

0
  • Enkel
  • 20 min
En burger trenger ikke være ensbetydende med kjøttdeig, smeltet ost og dryppende sauser. Prøv med tunfisk!

Ingredienser

1 stk liten rødløk
2 stk tomater
¼ stk isbergsalat
300 g hermetisk tunfisk i vann
¼ ts salt
¼ ts pepper
8 ss remulade
4 stk hamburgerbrød

Slik gjør du det

    1. Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Skyll tomat og salat. Skjær tomat i skiver.
    2. Hell vannet av tunfisken.
    3. Legg salat, tomat, tunfisk og rødløk på hamburgerbrød. Smak til med salt og pepper, og topp med remulade. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server.
Tips

Avokado passer også godt i denne burgeren. Regn kvart avokado per burger.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat