Tunfiskburger

Tunfiskburger

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En burger trenger ikke være ensbetydende med kjøttdeig, smeltet ost og dryppende sauser. Prøv med tunfisk!

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk liten rødløk
2 stk tomater
¼ stk isbergsalat
300 g hermetisk tunfisk i vann
¼ ts salt
¼ ts pepper
8 ss remulade
4 stk hamburgerbrød

Slik gjør du det

    1. Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Skyll tomat og salat. Skjær tomat i skiver.
    2. Hell vannet av tunfisken.
    3. Legg salat, tomat, tunfisk og rødløk på hamburgerbrød. Smak til med salt og pepper, og topp med remulade. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server.
Tips!

Avokado passer også godt i denne burgeren. Regn kvart avokado per burger.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat