
Torsk i taco
Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!

Ingredienser
Antall porsjoner
Torsk i taco
Fremgangsmåte
- 1
Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.
- 2
Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
- 3
Varm tortillalefser som anvist på pakken.
- 4
Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.
Rømmesaus
- 5
Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.
Tips
Har du ikke torsk? Du kan fint bruke annen type fisk som laks, sei, ørret og steinbit for å lage fisketaco!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



