Torsk i taco

Torsk i taco

3
53
Enkel30 min
Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!

Ingredienser

Antall porsjoner

Torsk i taco

  • 600 g
    torskefilet , uten skinn og bein
  • 1 pakke
    tortillalefse
  • 1 ss
    TINE Meierismør , til steking
  • 3 ts
    tacokrydder
  • 150 g
    salatblanding
  • 1 dl
    stor rødløk , i biter
  • 2 ss
    tomater , i biter
  • ½ stk
    agurk , i biter
  • 2 ss
    frisk koriander

Rømmesaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.

    Hvordan fjerne skinnet fra fisk

    Hvordan fjerne skinnet fra fisk
  2. 2

    Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.

  3. 3

    Varm tortillalefser som anvist på pakken.

  4. 4

    Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.

Rømmesaus

  1. 5

    Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.

Tips

Har du ikke torsk? Du kan fint bruke annen type fisk som laks, sei, ørret og steinbit for å lage fisketaco!

Del denne oppskriften: