Torsk i taco

(41)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!

Antall porsjoner

Ingredienser

Torsk i taco

600 gtorskefilet, uten skinn og bein
1 pakketortillalefse
1 ssTINE Meierismør, til steking
3 tstacokrydder
150 gsalatblanding
1 dlstor rødløk, i biter
2 sstomater, i biter
½ stkagurk, i biter
2 ssfrisk koriander

Rømmesaus

1 ½ dlTINE Lettrømme 10 %
1 dlTINE Revet Lettost 17% fett
3 sstomatsalsa
 Les kommentarer (1) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Torsk i taco

    1. Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.
    2. Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
    3. Varm tortillalefser som anvist på pakken.
    4. Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.
  • Rømmesaus

    1. Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.

Tips:

Har du ikke torsk? Du kan fint bruke annen type fisk som laks, sei, ørret og steinbit for å lage fisketaco!

Kommentarer

  Legg til kommentar