Torsk i taco
Enkel•30 min min
Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!
Ingredienser
Antall porsjoner
Torsk i taco
-
600 gtorskefilet , uten skinn og bein
-
1 pakketortillalefse
-
1 ssTINE® Meierismør , til steking
-
3 tstacokrydder
-
150 gsalatblanding
-
1 dlstor rødløk , i biter
-
2 sstomater , i biter
-
½ stkagurk , i biter
-
2 ssfrisk koriander
Rømmesaus
-
1 ½ dl
-
1 dl
-
3 sstomatsalsa
Slik gjør du det
-
1
Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.
Hvordan fjerne skinnet fra fisk
-
2
Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
-
3
Varm tortillalefser som anvist på pakken.
-
4
Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.
Rømmesaus
-
5
Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.