Torsk i taco

Torsk i taco

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 30 min
Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!

Ingredienser

Antall porsjoner

Torsk i taco

600 g torskefilet , uten skinn og bein
1 pakke tortillalefse
1 ss TINE Meierismør , til steking
3 ts tacokrydder
150 g salatblanding
1 dl stor rødløk , i biter
2 ss tomater , i biter
½ stk agurk , i biter
2 ss frisk koriander

Rømmesaus

1 ½ dl TINE Lettrømme 10 %
1 dl TINE Revet Lettost 17% fett
3 ss tomatsalsa

Slik gjør du det

    1. Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.
      Hvordan fjerne skinnet fra fisk:
    2. Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
    3. Varm tortillalefser som anvist på pakken.
    4. Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.
  1. Rømmesaus

    1. Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.
Tips!

Har du ikke torsk? Du kan fint bruke annen type fisk som laks, sei, ørret og steinbit for å lage fisketaco!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Eyvind

    2 år siden
    Koster dette under 100kr?

    Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat