Skip to main content

Torsk i taco

Enkel
30min

Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!

3.7
(58)
Next ImageTorsk i taco

Ingredienser

Antall porsjoner

Torsk i taco

600 g
torskefilet, uten skinn og bein
1 pakke
tortillalefse
1 ss
TINE® Meierismør, til steking
3 ts
tacokrydder
150 g
salatblanding
1 dl
stor rødløk, i biter
2 ss
tomat, i biter
0.5 stk
agurk, i biter
2 ss
frisk koriander

Rømmesaus

3 ss
tomatsalsa

Fremgangsmåte

  1. Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.

  2. Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.

  3. Varm tortillalefser som anvist på pakken.

  4. Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.

Rømmesaus

  1. Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du ikke torsk? Du kan fint bruke annen type fisk som laks, sei, ørret og steinbit for å lage fisketaco!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter