Cornflakes-pinner med potetbåter og stekte epleskiver
Fiskepinner er mange barns middagsfavoritt. Denne hjemmelagde varianten med en sprø panering av cornflakes vil garantert både store og små barn sette pris på.

Ingredienser
Potetbåter:
Fiskepinner:
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 200 °C. 
Potetbåter:
- 2Ha potet over i en ildfast form, og ringle over smør. Krydre med salt, pepper og timian, og stek nederst i ovnen i ca. 20 minutter, eller til potetene er ferdige. 
Fiskepinner:
- 3Del fiskefilet i lange stykker, og krydre med salt og pepper. Vend fisken i mel. Tips Tre fiskestykkene på grillpinner, da holder de seg lettere hele. 
- 4Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp fisken i egg, og deretter i cornflakes. 
- 5Legg fiskestykkene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i sammen med potetene i ca. 12 minutter, eller til de har fin farge og er gjennomstekte. Tips Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne. 
Stekte epleskiver:
- 6Del eple i to, og fjern steinene. Skjær eplehalvdelene i grove skiver. Stek i smør, og server med potetbåter og fiskepinner. 
Tips
Server med rømme eller kesam, og gjerne flere grønnsaker.



