Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Cornflakes-pinner med potetbåter og stekte epleskiver

Enkel
25min

Fiskepinner er mange barns middagsfavoritt. Denne hjemmelagde varianten med en sprø panering av cornflakes vil garantert både store og små barn sette pris på.

3.8
(20)
Lagre
Skriv ut
Del
Cornflakes-pinner med potetbåter og stekte epleskiver

Ingredienser

Potetbåter:

8 stk
potet, delt i båter
2 ss
½ ts
salt
¼ ts
pepper
½ ts
timian

Fiskepinner:

700 g
fiskefilet, f.eks. laks, ørret, torsk eller sei
½ ts
salt
¼ ts
pepper
1 dl
hvetemel
3 dl
cornflakes
2 stk
egg, sammenpiskede

Stekte epleskiver:

2 stk
eple
1 ss
TINE® Meierismør, til steking

Slik gjør du

Potetbåter:

Fiskepinner:

  1. Tips

    Tre fiskestykkene på grillpinner, da holder de seg lettere hele.

  2. Tips

    Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne.

Stekte epleskiver:

Tips

Server med rømme eller kesam, og gjerne flere grønnsaker.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter