
Kremet pasta med torsk
En rask og smakfull fiskemiddag med torsk, pasta og kremet saus. Sausen lages enkelt med rød pesto og petite fraîche.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Rød pestosaus:
Fremgangsmåte
- 1
Kok pastaskruer etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på noe.
- 2
Rør sammen petite fraîche 5%, rød pesto, pepper og paprikapulver. Vend med den varme pastaen. Spe med litt av kokevannet om sausen blir for tørr.
- 3
Del torskefilet i porsjonsstykker, krydre med salt og pepper, og stek på begge sider i smør i en panne på medium høy varme. Stek ca. 3 minutter på hver side eller til gjennomstekt. Server på topp av pasta med cherrytomater og sukkererter. Server med småbladet salat.
Tips
Server en enkel salat ved siden av. Ha over 4 ss olivenolje, 2 ss eddik, en klype salt og litt pepper over for en kjapp og god dressing.
Tips
Du kan gjerne tilsette hakkede soltørkede tomater om du ønsker å få fram enda mer smak.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


