Skip to main content

Kremet pasta med torsk

Enkel
30min

En rask og smakfull fiskemiddag med torsk, pasta og kremet saus. Sausen lages enkelt med rød pesto og petite fraîche.

4.3
(53)
Next ImageKremet pasta med torsk

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
pastaskruer, ukokt
400 g
torskefilet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
16 stk
cherrytomat, delt i to
150 g
sukkererter, delt i to
1 pose
salatblanding

Rød pestosaus:

5 ss
tomatpesto (rød pesto)
0.5 ts
pepper
0.5 ts
paprikapulver

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaskruer etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på noe.

  2. Rør sammen petite fraîche 5%, rød pesto, pepper og paprikapulver. Vend med den varme pastaen. Spe med litt av kokevannet om sausen blir for tørr.

  3. Del torskefilet i porsjonsstykker, krydre med salt og pepper, og stek på begge sider i smør i en panne på medium høy varme. Stek ca. 3 minutter på hver side eller til gjennomstekt. Server på topp av pasta med cherrytomater og sukkererter. Server med småbladet salat.

    Tips

    Server en enkel salat ved siden av. Ha over 4 ss olivenolje, 2 ss eddik, en klype salt og litt pepper over for en kjapp og god dressing.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjerne tilsette hakkede soltørkede tomater om du ønsker å få fram enda mer smak.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter