
Sesambakt fiskefilet med sweet chili-raita
Oppskrift på lekker, god og rask fiskemiddag. Her har vi sesampanert en seifilet og serverer de hjemmelagde fiskepinnene med nykokt ris og sweet chili-raita. Raita er et indisk tilbehør laget av yoghurt eller syrnet melk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Sesambakt fiskefilet
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris som anvist på pakningen.
Sesambakt fiskefilet
- 2
Finn fram tre tallerkener. Bland mel og salt i en dyp tallerken. Visp egg sammen på en annen tallerken sammen med 1 ss vann. I den tredje tallerkenen heller du sesamfrøene.
- 3
Skjær fisk i ca. 1 cm tykke pinner. Vend dem først i mel, så i egg og til slutt i sesamfrø. Legg dem på en flat tallerken.
- 4
Ha stekepannen på middels sterk varme og smelt smøret. Når pannen er varm steker du halvparten av fiskepinnene i ca. 3 minutter på hver side. Stek resten på samme måte.
Søt chili-raita
- 5
Bland yoghurt og sweet chilisaus i en bolle.
RIS OG GRØNNSAKER
- 6
Kutt paprika, vårløk og rødløk, og surr det kjapt i en panne med litt smør. Server fiskepinnene med raita, kokt ris og stekte grønnsaker.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



