Fisk med spinatsaus
Fisk og spinat sammen kalles gjerne Fisk Florentine. Spinat inneholder mye vitaminer og er nydelig sammen med fisk.

Ingredienser
Porsjoner
Spinatsaus:
fisk:
tilbehør:
Slik gjør du
- 1
Skyll og kok linser som anvist på pakken.
- 2
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
- 3
Fjern småblader og et par cm av brokollistilken, og del brokkoli i 4 biter. Kok i 8–10 minutter.
spinatsaus:
- 4
Rens og finhakk løk. Fres løken i smør i en kjele.Tilsett crème fraîche, vann og fiskefond. Kok uten lokk i 5 minutter. Smak godt til med salt og pepper. Tilsett spinat rett før servering.
fisk:
- 5
Skjær fisk i porsjonsbiter og legg dem i en panne med høy kant, eller bruk en kjele. Hell på vann slik at det akkurat dekker fisken. Tilsett salt, laurbærblader og pepperkorn. La det trekke i ca. 5 minutter under lokk til fisken er ferdig.
- 6
Server fisken med spinatsaus, linser, brokkoli og kokte poteter. Pynt med dill og sitronbåter.
Tips
Her kan du velge hvit eller rød fisk etter smak og behag.