
Fisk med ovnsbakte tomater
Enkel•25 min min
Herlig enkel, sunn og billig fiskerett med filet av fisk og med en lett crème fraïche-dressing. Server gjerne sammen med kokte poteter og fler av dine favorittgrønnsaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gfiskefilet , f. eks. sei
-
1 tssalt
-
2 ss
-
1 bokscherrytomat (ca 20 stk)
Dressing:
-
4 stkvårløk (eller 1 purreløk)
-
1 ½ dlTINE® Lett Crème Fraîche 17 % (0,5 beger)
-
¼ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Salt fisken og stek den raskt i smør i en stekepanne.
-
3
Legg fisk og tomater i en ildfast form. Sett formen midt i ovnen og stek i ca 20 minutter til fisken er gjennomkokt og tomatene er myke.
-
4
Rens og vask løken godt. Del den i små biter. Bland med crème fraîche og smak dressingen til med salt.
-
5
Server dressingen til fisken med kokte poteter.