Fisk med ovnsbakte tomater

Fisk med ovnsbakte tomater

0
8
Enkel25 min
Herlig enkel, sunn og billig fiskerett med filet av fisk og med en lett crème fraïche-dressing. Server gjerne sammen med kokte poteter og fler av dine favorittgrønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    fiskefilet , f. eks. sei
  • 1 ts
    salt
  • 2 ss
  • 1 boks
    cherrytomat (ca 20 stk)

Dressing:

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Salt fisken og stek den raskt i smør i en stekepanne.

  3. 3

    Legg fisk og tomater i en ildfast form. Sett formen midt i ovnen og stek i ca 20 minutter til fisken er gjennomkokt og tomatene er myke.

  4. 4

    Rens og vask løken godt. Del den i små biter. Bland med crème fraîche og smak dressingen til med salt.

  5. 5

    Server dressingen til fisken med kokte poteter.

Del denne oppskriften: