placeholder image
0

Fisk med ovnsbakte tomater

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Herlig enkel, sunn og billig fiskerett med filet av fisk og med en lett crème fraïche-dressing. Server gjerne sammen med kokte poteter og fler av dine favorittgrønnsaker.

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gfiskefilet, f. eks. sei
1 tssalt
2 ssTINE Meierismør
1 bokscherrytomat (ca 20 stk)

Dressing:

4 stkvårløk (eller 1 purreløk)
1 ½ dlTINE Lett Crème Fraîche 18 % (0,5 beger)
¼ tssalt

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Salt fisken og stek den raskt i smør i en stekepanne.
    3. Legg fisk og tomater i en ildfast form. Sett formen midt i ovnen og stek i ca 20 minutter til fisken er gjennomkokt og tomatene er myke.
    4. Rens og vask løken godt. Del den i små biter. Bland med crème fraîche og smak dressingen til med salt.
    5. Server dressingen til fisken med kokte poteter.

Kommentarer