Fisk med ovnsbakte tomater
Herlig enkel, sunn og billig fiskerett med filet av fisk og med en lett crème fraïche-dressing. Server gjerne sammen med kokte poteter og fler av dine favorittgrønnsaker.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
- 600 g fiskefilet, , f. eks. sei
- 1 ts salt
- 2 ss TINE® Meierismør
- 1 boks cherrytomat, (ca 20 stk)
Dressing:
- 4 stykk vårløk, (eller 1 purreløk)
- 1.5 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %, (0,5 beger)
- 0.25 ts salt
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
2
Salt fisken og stek den raskt i smør i en stekepanne.
3
Legg fisk og tomater i en ildfast form. Sett formen midt i ovnen og stek i ca 20 minutter til fisken er gjennomkokt og tomatene er myke.
4
Rens og vask løken godt. Del den i små biter. Bland med crème fraîche og smak dressingen til med salt.
5
Server dressingen til fisken med kokte poteter.