Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Fisk med ovnsbakte tomater

Enkel
25min

Herlig enkel, sunn og billig fiskerett med filet av fisk og med en lett crème fraïche-dressing. Server gjerne sammen med kokte poteter og fler av dine favorittgrønnsaker.

3.9
(9)
Next ImageFisk med ovnsbakte tomater

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
fiskefilet, f. eks. sei
1 ts
salt
1 boks
cherrytomat (ca 20 stk)

Dressing:

4 stk
vårløk (eller 1 purreløk)
0.25 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Salt fisken og stek den raskt i smør i en stekepanne.

  3. Legg fisk og tomater i en ildfast form. Sett formen midt i ovnen og stek i ca 20 minutter til fisken er gjennomkokt og tomatene er myke.

  4. Rens og vask løken godt. Del den i små biter. Bland med crème fraîche og smak dressingen til med salt.

  5. Server dressingen til fisken med kokte poteter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter