
Laks på squash
Oppskrift på en enkel lakseform med kremet saus på en seng av squash. Perfekt å spise til hverdagsmiddag. Server gjerne retten med fullkornsris ved siden av.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 220 °C og finn fram en ildfast form.
- 2
Legg squashskiver, gulrot, purre og vårløk lagvis i formen. Legg på et par smørklatter og dryss over litt salt og nykvernet pepper. Del laksefiletene i pene serveringsstykker og legg dem oppå grønnsakene. Dryss over litt salt og pepper. Hell over fiskekraften. Bland Crème Fraîche med urtene og legg en god skje på hvert fiskestykke.
- 3
Stek retten midt i ovnen til fisken er gjennomkokt, ca. 20 minutter.
- 4
Kok ris etter anvisning på pakken.
Tips
Denne retten smaker også godt med poteter eller pasta.
Tips
Du må gjerne bruke enda mer grønnsaker i denne retten, som for eksempel tynne staver av gulrot, små bunter av brokkoli eller skiver av rødløk.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



