Laks med basilikum
Enkel•20 min min
Stek laks kjapt i pannen og server med fullkornsris. På tyve minutter har du en smakfull og sunn middag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 gfullkornsris
-
2 ss
-
600 glaks
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 sssitronsaft
-
4 ss
-
10 stkblader basilikum
-
1 stksitron , eller lime i båter
Slik gjør du det
-
1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
-
2
Smelt smør i en varm stekepanne. Legg i fiskestykkene. Dryss på salt og nykvernet pepper. Snu stykkene etter 3 minutter og stek like lenge på den andre siden. Trekk pannen av platen, og la fisken stå litt før den serveres.
-
3
Ha litt sitronsaft, en liten spiseskje Kesam og rikelig med basilikumblader over laksen. Server laksen med fullkornsris.