Skip to main content

Laks med basilikum

Enkel
20min

Stek laks kjapt i pannen og server med fullkornsris. På tyve minutter har du en smakfull og sunn middag.

4.6
(9)
Next ImageLaks med basilikum

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

250 g
fullkornsris
600 g
laks
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
sitronsaft
10 stk
blader basilikum
1 stk
sitron, eller lime i båter

Fremgangsmåte

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Smelt smør i en varm stekepanne. Legg i fiskestykkene. Dryss på salt og nykvernet pepper. Snu stykkene etter 3 minutter og stek like lenge på den andre siden. Trekk pannen av platen, og la fisken stå litt før den serveres.

  3. Ha litt sitronsaft, en liten spiseskje Kesam og rikelig med basilikumblader over laksen. Server laksen med fullkornsris.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

SALMA er av mange verdenskjente kokker ansett som verdens beste laks. Den er ferskpakket i beskyttende emballasje med ferskhetsgaranti.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter