Laks med basilikum

Laks med basilikum

0
  • Enkel
  • 20 min
Stek laks kjapt i pannen og server med fullkornsris. På tyve minutter har du en smakfull og sunn middag.

Ingredienser

250 g fullkornsris
2 ss TINE Meierismør
600 g laks
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss sitronsaft
4 ss Kesam® Original
10 stk blader basilikum
1 stk sitron , eller lime i båter

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    2. Smelt smør i en varm stekepanne. Legg i fiskestykkene. Dryss på salt og nykvernet pepper. Snu stykkene etter 3 minutter og stek like lenge på den andre siden. Trekk pannen av platen, og la fisken stå litt før den serveres.
    3. Ha litt sitronsaft, en liten spiseskje Kesam og rikelig med basilikumblader over laksen. Server laksen med fullkornsris.
Tips

SALMA er av mange verdenskjente kokker ansett som verdens beste laks. Den er ferskpakket i beskyttende emballasje med ferskhetsgaranti.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat