Lakseform med urter
Enkel•25 min min
"Pytt-i-panne" med fisk. Gode rotfrukter, urter, sitron og laks gjør seg veldig godt sammen, i tillegg er det enkelt å lage.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pytt i panne med laks
-
6 stkpoteter
-
2 stkgulrøtter
-
1 ss
-
1 stkpurre
-
500 gSALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
-
½ tssitronpepper
-
1 tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
½ stksitron (revet skall av)
-
2 dlKesam® Naturell eller Crème Fraîche
-
½ dlhakkede urter
Slik gjør du det
-
1
Skrell potet og gulrøtter. Skjær i terninger og stek i en stekepanne med smør i ca. 15 minutter.
-
2
Rens og skjær purre i grove strimler og laks i terninger. Fres purren lett og legg den i potet-og gulrotblandingen. Stek laksen og dryss over sitronpepper.
-
3
Ha laksen sammen med gønnsaksblandingen. Smak til med salt, pepper og sitronskall.
-
4
Bland Kesam (ev. Crème Fraîche) med hakkede urter, smak eventuelt til med litt salt og sitronsaft. La det trekke litt før du serverer dressingen sammen med pytten.