
Lakseform med urter
"Pytt-i-panne" med fisk. Gode rotfrukter, urter, sitron og laks gjør seg veldig godt sammen, i tillegg er det enkelt å lage.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pytt i panne med laks
Fremgangsmåte
- 1
Skrell potet og gulrøtter. Skjær i terninger og stek i en stekepanne med smør i ca. 15 minutter.
- 2
Rens og skjær purre i grove strimler og laks i terninger. Fres purren lett og legg den i potet-og gulrotblandingen. Stek laksen og dryss over sitronpepper.
- 3
Ha laksen sammen med gønnsaksblandingen. Smak til med salt, pepper og sitronskall.
- 4
Bland Kesam (ev. Crème Fraîche) med hakkede urter, smak eventuelt til med litt salt og sitronsaft. La det trekke litt før du serverer dressingen sammen med pytten.
Tips
Når SALMA stekes/grilles er den best medium rå, da kommer smaken ekstra godt frem. Stek laksen i ca. 2 minutter på hver side. La fisken hvile i noen minutter før den serveres.