Lettvint kveitelapskaus
Denne oppskriften på fiskegryte er mild på smak, og passer derfor ekstra godt til en kresen barnegane.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 600 g frossen lapskaus, blanding
- 6 dl vann
- 1 stykk fiskebuljongterning
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 0.5 stykk sitron, , saften av
- 2 ss revet frisk ingefær
- 600 g kveitefilet, eller annen fisk
- 50 g pillede reker
Slik gjør du
1
Ha lapskausblanding, vann og buljongterning i en kjele og kok i 5 minutter. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og ingefær.
2
Skjær fisk i terninger og ha den oppi kjelen. Trekk fisken i noen minutter til den er ferdig. Tilsett pillede reker i lapskausen rett før servering.
TipsBruk gjerne laks, torsk eller steinbit i stedet for kveite.