Lettvint kveitelapskaus

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften på fiskegryte er mild på smak, og passer derfor ekstra godt til en kresen barnegane.

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gfrossen lapskaus blanding
6 dlvann
1 stkfiskebuljongterning
¼ tssalt
¼ tspepper
½ stksitron, saften av
2 ssrevet frisk ingefær
600 gkveitefilet eller annen fisk
50 gpillede reker

Slik gjør du det

    1. Ha lapskausblanding, vann og buljongterning i en kjele og kok i 5 minutter. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og ingefær.
    2. Skjær fisk i terninger og ha den oppi kjelen. Trekk fisken i noen minutter til den er ferdig. Tilsett pillede reker i lapskausen rett før servering.

Tips:

Bruk gjerne laks, torsk eller steinbit i stedet for kveite.

Kommentarer

  Legg til kommentar