Lettvint kveitelapskaus

Lettvint kveitelapskaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Denne oppskriften på fiskegryte er mild på smak, og passer derfor ekstra godt til en kresen barnegane.

Ingredienser

Antall porsjoner

600 g frossen lapskaus blanding
6 dl vann
1 stk fiskebuljongterning
¼ ts salt
¼ ts pepper
½ stk sitron , saften av
2 ss revet frisk ingefær
600 g kveitefilet eller annen fisk
50 g pillede reker

Slik gjør du det

    1. Ha lapskausblanding, vann og buljongterning i en kjele og kok i 5 minutter. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og ingefær.
    2. Skjær fisk i terninger og ha den oppi kjelen. Trekk fisken i noen minutter til den er ferdig. Tilsett pillede reker i lapskausen rett før servering.
Tips!

Bruk gjerne laks, torsk eller steinbit i stedet for kveite.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat