Laks med epler
Enkel•25 min min
En smakfull og meget enkel fiskegrateng laget med laks, Crème Fraîche, pesto og epler. Nydelig og enkelt!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dlris
-
600 glaksefilet
-
1 tssalt
-
1 stkpurre
-
3 stkepler
-
1 ss
-
6 dl
-
2 sspesto
-
2 dlhakket persille
-
½ tssalt
-
1 tspepper
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225 °C.
-
2
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
3
Skjær laks i 2x2 cm store biter. Krydre fisken med salt. Skjær purre i tynne skiver og eple i terninger. Legg alt i en smurt ildfast form. Bland lett sammen og krydre med litt salt og pepper.
-
4
Rør sammen Crème Fraîche og pesto, og hell over fisken. Stek i ovnen til fisken er ferdig, 10-15 minutter.
Tips
Neste gang du lager denne retten, kan du erstatte pesto med mango chutney og få en helt annen smak på retten!
-
5
Dryss over hakket bladpersille eller vanlig persille ved servering.