Tacosalat
Oppskrift på en en god blanding av salat og tacoen alle elsker. Retten er lettvint å lage og kan fint serveres kald.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig
- 2 ts tacokrydder
- 1 ss TINE® Meierismør, eller olje til steking
- 1 stykk liten rødløk
- 0.5 stykk agurk
- 1 stykk rød paprika
- 3 stykk tomat
- 0.5 stykk salathode, (f.eks. isbergsalat)
- 50 g nachochips
- 100 g TINE® Ekte Revet Ost Original
- 1 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 1 dl tomatsalsa
Slik gjør du
1
Stek kjøttdeig med tacokrydder i en stekepanne med smør på middels sterk varme til det er gjennomstekt. 5–7 minutter.
2
Skjær rødløk, agurk, paprika og tomat i jevnstore biter. Vask og del salat i biter.
3
Fordel salat, grønnsaker, kjøttdeig og nachochips på tallerkenene. Server med revet ost, rømme og tomatsalsa.
TipsBytt gjerne ut kjøtteigen med kylling- eller svinekjøtt.