Tacosalat

Tacosalat

0
50
Enkel30 min
Oppskrift på en en god blanding av salat og tacoen alle elsker. Retten er lettvint å lage og kan fint serveres kald.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kjøttdeig med tacokrydder i en stekepanne med smør på middels sterk varme til det er gjennomstekt. 5–7 minutter.

  2. 2

    Skjær rødløk, agurk, paprika og tomat i jevnstore biter. Vask og del salat i biter.

  3. 3

    Fordel salat, grønnsaker, kjøttdeig og nachochips på tallerkenene. Server med revet ost, rømme og tomatsalsa.

Tips

Bytt gjerne ut kjøtteigen med kylling- eller svinekjøtt.

Del denne oppskriften: