Oppskrift på Tacosalat

Tacosalat

(29)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en en god blanding av salat og tacoen alle elsker. Retten er lettvint å lage og kan fint serveres kald.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gkjøttdeig
2 tstacokrydder
2 sssolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 stkliten rødløk
½ stkagurker
1 stkrød paprika
3 stktomater
½ stksalat
50 gnachochips
100 gNorvegia® Revet
1 dlTINE Lettrømme 18 %
1 dltomatsalsa

Slik gjør du det

    1. Stek kjøttdeig med tacokrydder i olje i en stekepanne på middels sterk varme til det er gjennomstekt, i 5–7 minutter.
    2. Skjær rødløk, agurk, paprika og tomat i jevnstore biter. Skjær salaten i strimler.
    3. Fordel salat, grønnsaker, kjøttdeig og nachochips på tallerkenene. Server med revet ost, rømme og tomatsalsa.

Tips:

Bytt gjerne ut kjøtteigen med kylling- eller svinekjøtt.

Kommentarer