Tacosalat

Tacosalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift på en en god blanding av salat og tacoen alle elsker. Retten er lettvint å lage og kan fint serveres kald.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g kjøttdeig
2 ts tacokrydder
2 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 stk liten rødløk
½ stk agurk
1 stk rød paprika
3 stk tomater
½ stk salat
50 g nachochips
100 g Norvegia® Revet
1 dl TINE Lettrømme 18 %
1 dl tomatsalsa

Slik gjør du det

    1. Stek kjøttdeig med tacokrydder i olje i en stekepanne på middels sterk varme til det er gjennomstekt, i 5–7 minutter.
    2. Skjær rødløk, agurk, paprika og tomat i jevnstore biter. Skjær salaten i strimler.
    3. Fordel salat, grønnsaker, kjøttdeig og nachochips på tallerkenene. Server med revet ost, rømme og tomatsalsa.
Tips!

Bytt gjerne ut kjøtteigen med kylling- eller svinekjøtt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat