Tacosalat

Tacosalat

0
44
Enkel30 min
Oppskrift på en en god blanding av salat og tacoen alle elsker. Retten er lettvint å lage og kan fint serveres kald.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    kjøttdeig
  • 2 ts
    tacokrydder
  • 2 ss
    solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
  • 1 stk
    liten rødløk
  • ½ stk
    agurk
  • 1 stk
    rød paprika
  • 3 stk
    tomater
  • ½ stk
    salat
  • 50 g
    nachochips
  • 100 g
  • 1 dl
  • 1 dl
    tomatsalsa

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kjøttdeig med tacokrydder i olje i en stekepanne på middels sterk varme til det er gjennomstekt, i 5–7 minutter.

  2. 2

    Skjær rødløk, agurk, paprika og tomat i jevnstore biter. Skjær salaten i strimler.

  3. 3

    Fordel salat, grønnsaker, kjøttdeig og nachochips på tallerkenene. Server med revet ost, rømme og tomatsalsa.

Tips

Bytt gjerne ut kjøtteigen med kylling- eller svinekjøtt.

Del denne oppskriften: