Tacosalat
Enkel•30 min min
Oppskrift på en en god blanding av salat og tacoen alle elsker. Retten er lettvint å lage og kan fint serveres kald.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gkjøttdeig
-
2 tstacokrydder
-
1 ssTINE® Meierismør eller olje til steking
-
1 stkliten rødløk
-
½ stkagurk
-
1 stkrød paprika
-
3 stktomater
-
½ stksalathode (f.eks. isbergsalat)
-
50 gnachochips
-
100 g
-
1 dl
-
1 dltomatsalsa
Slik gjør du det
-
1
Stek kjøttdeig med tacokrydder i en stekepanne med smør på middels sterk varme til det er gjennomstekt. 5–7 minutter.
-
2
Skjær rødløk, agurk, paprika og tomat i jevnstore biter. Vask og del salat i biter.
-
3
Fordel salat, grønnsaker, kjøttdeig og nachochips på tallerkenene. Server med revet ost, rømme og tomatsalsa.