Skip to main content

Tacopai med kjøttdeig

Enkel
1t 30min

Oppskrift på en god pai som passer for hele familien. Tacopai er et godt alternativ til fredagstacoen.

3.9
(598)
Next ImageTacopai med kjøttdeig

Ingredienser

Antall porsjoner

Paibunn:

3 dl
hvetemel
2 ss
vann

Fyll:

400 g
karbonadedeig eller kjøttdeig
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 stk
løk
2 stk
paprika, gjerne ulik farge
0.5 pose
tacokrydder

Til servering

1 dl
frisk koriander eller basilikumblader

Fremgangsmåte

Paibunn

  1. Bland sammen mel, vann og smør i en food processor eller for hånd. Kjevle ut paideigen til en sirkel som dekker formen, og legg den i. Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel. Sett formen kjølig i minst 30 minutter.

    Tips

    Spar tid ved å bruke ferdig paibunn.
  2. Sett stekeovnen på 200 °C.

  3. Forstek paibunnen midt i ovnen i 10 - 15 minutter. Avkjøl.

Fyll

  1. Stek karbonadedeig i litt smør i en stekepanne sammen med hakket løk og finkuttet paprika. Rør inn tacokrydder og crème fraîche. Fordel fyllet i den forstekte paibunnen.

  2. Dryss over ost og stek paien midt i ovnen i 30 - 35 minutter, til osten er gyllen. Server paien med rømme og pynt med fersk koriander eller basilikumblader.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter