
Tacopai med kjøttdeig
Oppskrift på en god pai som passer for hele familien. Tacopai er et godt alternativ til fredagstacoen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fyll:
Fremgangsmåte
Paibunn
- 1
Bland sammen mel, vann og smør i en food processor eller for hånd. Kjevle ut paideigen til en sirkel som dekker formen, og legg den i. Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel. Sett formen kjølig i minst 30 minutter.
Tips
Spar tid ved å bruke ferdig paibunn. - 2
Sett stekeovnen på 200 °C.
- 3
Forstek paibunnen midt i ovnen i 10 - 15 minutter. Avkjøl.
Fyll
- 4
Stek karbonadedeig i litt smør i en stekepanne sammen med hakket løk og finkuttet paprika. Rør inn tacokrydder og crème fraîche. Fordel fyllet i den forstekte paibunnen.
- 5
Dryss over ost og stek paien midt i ovnen i 30 - 35 minutter, til osten er gyllen. Server paien med rømme og pynt med fersk koriander eller basilikumblader.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



