Tacopai med kjøttdeig

Tacopai med kjøttdeig

34
444
Enkel90 min
Oppskrift på en god pai som passer for hele familien. Tacopai er et godt alternativ til fredagstacoen.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Paibunn:

Fyll:

Til servering

Slik gjør du det

Paibunn

  1. 1

    Bland sammen mel, vann og smør i en food processor eller for hånd. Kjevle ut paideigen til en sirkel som dekker formen, og legg den i. Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel. Sett formen kjølig i minst 30 minutter.

    Tips

    Spar tid ved å bruke ferdig paibunn.

  2. 2

    Sett stekeovnen på 200 °C.

  3. 3

    Forstek paibunnen midt i ovnen i 10 - 15 minutter. Avkjøl.

Fyll

  1. 4

    Stek karbonadedeig i litt smør i en stekepanne sammen med hakket løk og finkuttet paprika. Rør inn tacokrydder og crème fraîche. Fordel fyllet i den forstekte paibunnen.

  2. 5

    Dryss over ost og stek paien midt i ovnen i 30 - 35 minutter, til osten er gyllen. Server paien med rømme og pynt med fersk koriander eller basilikumblader.

Del denne oppskriften: