Pai med purre og sjampinjong
Middels
45min
Oppskrift på hjemmelaget pai hvor vi har byttet ut en del av smøret med TINE Kesam Original. Dermed får du en mager pai uten at det går utover den gode smaken. Ved å bruke sammalt grov hvete får du i tillegg en enda sunnere sunnere og lettere paibunn.
4.2
(44)

Ingredienser
Ferdig paibunn
1 stk
ferdig paibunn
Eller hjemmelaget grov paibunn
2 dl
hvetemel
1.5 dl
sammalt hvete, grov
50 g
1.5 dl
½ ts
salt
2 ss
vann
Salat
6 dl
opprevet isbergsalat
6 ss
mais
¼ stk
agurk i staver
½ stk
paprika
¼ ts
balsamicoeddik
Slik gjør du
Ferdig paibunn
Hjemmelaget paibunn
Paifyll
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Dersom du ønsker litt kjøtt i paien men allikevel ønsker en sunnere variant, kan du blande i litt kokt skinke. Det er både mager og godt.
Kesam er en fin erstatning til rømme. TINE Kesam er en mager ferskost som ikke tåler koking, men som er fin i varme retter som skal i stekeovnen.







