tablecloth-basil
Pai med laks og Jarlsberg
(46)

Pai med laks og Jarlsberg®

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En pai kan være lett mat både å lage og å spise. Spar tid ved å bruke ferdig og fersk Nå paibunn. I denne oppskriften bruker vi røkelaks, som gir en ekstra god smak på paien.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakkeNå® Paibunn

Fyll:

3 dlTINE Matfløte
3 stkegg
250 grøkelaks
3 sshakket dill
¼ tsnykvernet pepper
200 gJarlsberg® Revet, eller annen revet god ost
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett på stekeovnen til 200 °C. Til denne retten trenger du en paiform, 24-26 cm i diameter.
    2. Rull deigen ut og dekk paiformen med den ferdige paideigen. Prikk med en gaffel.Sett den kjølig 20-30 minutter.
      Paideig i form Trinn_for_Trinn
    3. Skjær tynne skiver av laksen og legg den i paiskallet. Bland fløte og egg, visp med en gaffel så det blir en jevn blanding. Tilsett hakket dill, pepper og revet ost.
    4. Hell blandingen over laksen og stek paien i ca 30 minutter til den er gyllen og eggestanden har satt seg.
    5. Server paien varm eller kald med litt røkelaks oppå. En grønn salat passer godt til.
blue heart
Tips!

NÅ Paibunn kan varieres i det uendelige, både salte og søte paier. Deigen egner seg også utmerket til små paier. Paibunnen dekker en paiform ca 24 - 26 cm i diameter.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff