
Pai med Kesam®
Kesam er godt i mye, og i denne varianten av hjemmelagd pai med brokkoli og skinke bruker vi Kesam i både paibunnen og i paifyllet.

Ingredienser
Porsjoner
Eller hjemmelaget paibunn
Paifyll
Slik gjør du
Hjemmelaget paibunn
- 1
Bland alle ingredienser til deigen i en food processor og la maskinen gå til alt er samlet. La deigen ligge kjølig ca. 30 minutter mens du lager fyllet. Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Trykk eller kjevle deigen ut i paiformen. Prikk bunnen med gaffel. Forstek paiskallet midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Paifyll
- 3
Del brokkolien i buketter og kok den lett i lettsaltet vann. Skjær paprikaen i terninger.
- 4
Visp sammen egg, melk, Kesam og krydder. Hell fyllet i den forstekte paibunnen og strø osten oppå. Stek paien i nedre del av ovnen, ca. 30 minutter.
Tips
Sprøstekt bacon smaker også veldig godt i denne paien. - 5
Server gjerne paien lunken, og med en god salat og nybakt brød til.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



