Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Sopp- og chorizopai

Enkel
1t 30min

Nydelig oppskrift på en god pai for deg som er glad i pølser. En sterk chorizo setter en spiss på paien.

4
(44)
Sopp- og chorizopai

Ingredienser

1 stk
ferdig paibunn

Eller lag din egen paibunn:

3 dl
hvetemel
2 ss
vann

Fyll:

100 g
chorizo eller annen sterk pølse
400 g
skivet sopp, fersk
1 stk
purre
2 ss
TINE® Meierismør til steking
1 ts
salt
¼ ts
pepper
3 stk
egg
3 dl
revet Norvegia® Vellagret - fra ostehjul eller en annen vellagret ost

Slik gjør du

eller lag din egen paibunn:

fyll:

Tips

Bytt gjerne ut chorizo med en mildere og mer barnevennlig pølse.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter