Taco

Taco

24
241
Enkel30 min
Taco er for mange selve fredagskosen. Fyll tacoskjell eller tortillalefser med kjøttdeig, grønnsaker, ost, salsa-tacosaus og rømme.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss
    TINE Meierismør eller nøytral olje til steking
  • 1 pose
    tacokrydder
  • 8 stk
    tacoskjell eller tortillaer
  • 1 stk
    isbergsalat
  • ½ stk
    slangeagurk
  • 2 stk
    tomater
  • 1 dl
    crispy mais
  • 2 dl
    Norvegia® Original eller annen god gulost
  • 1 glass
    tacosaus
  • 3 dl

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Stek kjøttdeig og tilsett kryddermiks. Kok sammen i 2 min.

  3. 3

    Varm tacoskjell eller tortillaer i stekeovnen etter anvisningen på pakken.

  4. 4

    Kutt opp salat, agurk og tomat.

  5. 5

    Legg salat, agurk, tomat, mais, ost, tacosaus, rømme og kjøttdeig i skåler og sett på bordet sammen med varme tacoskjell. La alle lage sin egen taco.

Del denne oppskriften: