Taco

Taco

18
  • Enkel
  • 30 min
Taco er for mange selve fredagskosen. Fyll tacoskjell eller tortillalefser med kjøttdeig, grønnsaker, ost, salsa-tacosaus og rømme.

Ingredienser

400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
1 ss TINE Meierismør eller nøytral olje til steking
1 pose tacokrydder
8 stk tacoskjell eller tortillaer
1 stk isbergsalat
½ stk slangeagurk
2 stk tomater
1 dl crispy mais
2 dl Norvegia® Original eller annen god gulost
1 glass tacosaus
3 dl TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Stek kjøttdeig og tilsett kryddermiks. Kok sammen i 2 min.
    3. Varm tacoskjell eller tortillaer i stekeovnen etter anvisningen på pakken.
    4. Kutt opp salat, agurk og tomat.
    5. Legg salat, agurk, tomat, mais, ost, tacosaus, rømme og kjøttdeig i skåler og sett på bordet sammen med varme tacoskjell. La alle lage sin egen taco.

Kommentarer

  • Sigrid Johanne

    2 måneder siden
    Er det meningen at jeg skal knuse tacoskjellene for å kunne måle det i desiliter?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      2 måneder siden
      Hei Sigrid Johanne!

      Det er nok best å ha dem hele. ;)

      Jeg har endret oppskriften nå, så nå kan du regne det i stykk og ikke dl.

      kos deg med taco! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat