Taco med panert fisk
Enkel
45min
Fisketaco er veldig populært hos både store og små. Her er fiskefilet panert og servert med en frisk mangosalsa, avokado, chilisaus og godt med rømme.
4.0
(23)

Ingredienser
600 g
hvit fiskefilet
2 stk
egg
1 dl
hvetemel
1 ts
tacokrydder
½ ts
salt
½ ts
pepper
2 dl
brødsmuler, panko eller griljermel
1 ss
MANGO- OG VALNØTTSALSA
1 stk
lime
2 ss
olivenolje
½ ts
salt
¼ ts
chilipulver
¼ ts
pepper
1 stk
chili
1 stk
mango
½ stk
oransje paprika
½ stk
rødløk
1.5 dl
valnøtter
1 potte
frisk koriander
TIL SERVERING
8 stk
tortillalefse
1 stk
hjertesalat
1 stk
avokado
4 ss
chilisaus f.eks. sriracha
3 dl
½ stk
sitron
Slik gjør du
Tips
All fiskefilet kan paneres, så bruk det du liker best. Du kan også servere disse med pannestekt laks eller torsk og droppe paneringen helt.
Tips
Lag gjerne chilisausen selv. Blir det for sterkt er det bare å pøse på med mer rømme.
Trykk for å vurdere oppskriften




