
Taco med panert fisk
Fisketaco er veldig populært hos både store og små. Her er fiskefilet panert og servert med en frisk mangosalsa, avokado, chilisaus og godt med rømme.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
MANGO- OG VALNØTTSALSA
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Visp sammen saften fra lime, olivenolje, salt, chilipulver og pepper til en dressing. Finhakk chili og vend inn.
- 2
Del mango og paprika i bittesmå terninger, finhakk rødløk og grovhakk valnøtter. Vend med dressing og hakket koriander.
- 3
Del fiskefilet i avlange biter, ca. 4 x 8 cm. Lettpisk egg og ha i en skål. Bland mel, tacokrydder, salt og pepper i en annen skål og ha brødsmuler i en tredje.
Tips
All fiskefilet kan paneres, så bruk det du liker best. Du kan også servere disse med pannestekt laks eller torsk og droppe paneringen helt.
- 4
Dypp fiskebitene først i melblandingen, så i egg og så i brødsmuler. Pass på at hele stykket er godt dekket. Stek gylne på alle sider i en medium varm panne med smør.
- 5
Finstrimle salat, del avokado i skiver og server tortillalefser med salat, avokado, panert fisk, mango- og valnøttsalsa, chilisaus og rømme. Skvis gjerne over litt sitron ved servering.
Tips
Lag gjerne chilisausen selv. Blir det for sterkt er det bare å pøse på med mer rømme.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

