Pulled chicken-taco
Enkel•30 min min
På tide å oppgradere fredagstacoen med denne saftige kylling-varianten. Deilig grillet kylling med tacokrydder toppes med grønnsaker, lettsyltet rødløk, sterk gul chilisaus og en stor klatt rømme.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkgrillet kylling
-
1 pakketacokrydder
-
1 ts
SYLTET RØDLØK
-
1 stkrødløk
-
1 dleplesidereddik
-
½ stklime
-
1 tssukker
-
½ tssalt
Til servering
-
8 stksmå tortillalefser
-
1 stkhjertesalat
-
200 gcherrytomater
-
1 boksmais
-
1 dlchilisaus
-
3 dl
-
¼ pottefrisk koriander
Slik gjør du det
-
1
Finsnitt rødløk, gjerne med en mandolin. Ha i en bolle og vend med eddik, limesaft, sukker og salt. La stå å trekke i minst 30 minutter.
-
2
Fjern skinnet på ferdiggrillet kylling og riv kjøttet i biter med to gafler eller med hendene. Varm en panne med smør og fres kjøttet raskt med tacokrydder.
-
3
Finsnitt hjertesalat og del tomater i to eller fire. Server tortillalefser med salat, tomater, mais, kyllingkjøtt, gul habanero chili-saus med mango, rømme og frisk koriander.
Slik lager du Gul habañero chilisaus med mango
Tips
Det finnes mange spennende chilisauser du kan lage selv (se link her). Om du ikke lager din egen chilisaus finnes det flere varianter å få kjøpt i butikken. Du kan også servere Pulled chicken-taco med salsa.