Grillet avokado-quesadillas

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Quesadillas kan nærmest kalles en meksikansk sandwich der fyllet, i dette tilfellet avokado, tomat og ost, legges mellom to tortillalefser. Denne er helt uten kjøtt, og vi har grillet den for ekstra god smak!

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stktomater
2 stkavokado
½ stklime
2 ssTINE Lettrømme 10 %
½ stkrødløk
1 stkchili
4 stktortillalefser
2 ssolje
4 dlTINE Revet Ost Original

Til servering

1 begerTINE Lettrømme 10 %
2 stklime i båter
⅛ potterfrisk koriander

Slik gjør du det

    1. Del tomat i to, fjern frøene ved å skrape dem ut med en skje og hakk tomatkjøttet i småbiter. Del avokado i to, fjern steinen, skrap ut kjøttet og mos det med limesaft, rømme og tomatbiter.
    2. Finhakk rødløk og chili. Pensle tortillalefsene med olje og fordel ost utover halvparten. Fordel avokadomos utover, dryss over hakket rødløk og chili og topp med mer ost. Legg en tortillalefse på toppen og klem godt sammen.

      Tips:

      Denne quesadillasen er uten kjøtt, men om du ønsker kan du legge til litt grillet kylling revet i biter.

    3. Grill quesadillas raskt på en varm grill, snu en gang og grill til osten er smeltet. Legg til side og del i pizzastykker. Server med rømme, limebåter og frisk koriander.

Tips:

Har du ikke grill, kan disse også stekes i en stor stekepanne eller legges på bakebrett og stekes i ovnen, 220 °C i ca. 10 minutter.

Kommentarer