
Tacoboller
Digge pizza-boller fylt med taco-kjøtt, mais, salsa og masse smeltet ost bør prøves! Perfekt til lunsj, fest eller kveldsmat.

Ingredienser
Antall porsjoner
12
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Stek kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Hakk kjøttet i biter og stek under omrøring til nesten gjennomstekt, ca. 5 minutter. Rør inn tacokrydder og stek et par minutter til. Vend inn crème fraîche til slutt.
- 2
Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen og del i små emner, ca. 10x10 cm. Legg en skje tacokjøtt på hver og topp med revet ost, mais og salsa.
- 3
Brett deigen rundt fyllet og form til boller. Legg med skjøten ned på et stekebrett dekket med bakepapir.
- 4
Pensle bollene med lettpisket egg og dryss over revet ost. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til gylne.
Tips
Du kan også fylle bollene med skinke og ost om du ønsker en mer klassisk variant.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


