Antall porsjoner
12
1. Stek kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Hakk kjøttet i biter og stek under omrøring til nesten gjennomstekt, ca. 5 minutter. Rør inn tacokrydder og stek et par minutter til. Vend inn crème fraîche til slutt.
2. Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen og del i små emner, ca. 10x10 cm. Legg en skje tacokjøtt på hver og topp med revet ost, mais og salsa.
3. Brett deigen rundt fyllet og form til boller. Legg med skjøten ned på et stekebrett dekket med bakepapir.
4. Pensle bollene med lettpisket egg og dryss over revet ost. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til gylne.
Tips
Tacoboller
Digge pizza-boller fylt med taco-kjøtt, mais, salsa og masse smeltet ost bør prøves! Perfekt til lunsj, fest eller kveldsmat.
porsjoner
Du kan også fylle bollene med skinke og ost om du ønsker en mer klassisk variant.