Tacoboller

Tacoboller

4
99
Enkel30 min
Digge pizza-boller fylt med taco-kjøtt, mais, salsa og masse smeltet ost bør prøves! Perfekt til lunsj, fest eller kveldsmat.

Ingredienser

Antall stykker

Topping

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Hakk kjøttet i biter og stek under omrøring til nesten gjennomstekt, ca. 5 minutter. Rør inn tacokrydder og stek et par minutter til. Vend inn crème fraîche til slutt.

  2. 2

    Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen og del i små emner, ca. 10x10 cm. Legg en skje tacokjøtt på hver og topp med revet ost, mais og salsa.

  3. 3

    Brett deigen rundt fyllet og form til boller. Legg med skjøten ned på et stekebrett dekket med bakepapir.

  4. 4

    Pensle bollene med lettpisket egg og dryss over revet ost. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til gylne.

Tips

Du kan også fylle bollene med skinke og ost om du ønsker en mer klassisk variant.

Del denne oppskriften: