Tacoboller
Digge pizza-boller fylt med taco-kjøtt, mais, salsa og masse smeltet ost bør prøves! Perfekt til lunsj, fest eller kveldsmat.
Enkel•30 min•12 personer
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig
- 1 ss olje
- 4 ss tacokrydder
- 2 ss TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 1 stykk ferdig pizzabunn
- 4 dl TINE® Ekte Revet Ost 4 oster
- 4 ss mais
- 1 glass tomatsalsa
Topping
- 1 stykk egg
- 1 dl TINE® Ekte Revet Ost 4 oster
Slik gjør du
1
Stek kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Hakk kjøttet i biter og stek under omrøring til nesten gjennomstekt, ca. 5 minutter. Rør inn tacokrydder og stek et par minutter til. Vend inn crème fraîche til slutt.
2
Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen og del i små emner, ca. 10x10 cm. Legg en skje tacokjøtt på hver og topp med revet ost, mais og salsa.
3
Brett deigen rundt fyllet og form til boller. Legg med skjøten ned på et stekebrett dekket med bakepapir.
4
Pensle bollene med lettpisket egg og dryss over revet ost. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til gylne.
TipsDu kan også fylle bollene med skinke og ost om du ønsker en mer klassisk variant.