Tacoboller
Enkel•30 min15 min
Digge pizza-boller fylt med taco-kjøtt, mais, salsa og masse smeltet ost bør prøves! Perfekt til lunsj, fest eller kveldsmat.
Ingredienser
Antall stykker
-
400 gkjøttdeig
-
1 ssolje
-
4 sstacokrydder
-
2 ss
-
1 stkferdig pizzabunn
-
4 dl
-
4 ssmais
-
1 glasstomatsalsa
Topping
-
1 stkegg
-
1 dl
Slik gjør du det
-
1
Stek kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Hakk kjøttet i biter og stek under omrøring til nesten gjennomstekt, ca. 5 minutter. Rør inn tacokrydder og stek et par minutter til. Vend inn crème fraîche til slutt.
-
2
Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen og del i små emner, ca. 10x10 cm. Legg en skje tacokjøtt på hver og topp med revet ost, mais og salsa.
-
3
Brett deigen rundt fyllet og form til boller. Legg med skjøten ned på et stekebrett dekket med bakepapir.
-
4
Pensle bollene med lettpisket egg og dryss over revet ost. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til gylne.