Tacoboller

(40)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Digge pizza-boller fylt med taco-kjøtt, mais, salsa og masse smeltet ost bør prøves! Perfekt til lunsj, fest eller kveldsmat.

Antall stykker

12

Ingredienser

400 gkjøttdeig
1 ssolje
4 sstacokrydder
2 ssTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 stkNå® Familiepizzabunn Original
4 dlTINE Revet Ost 4 oster
4 ssmais
1 glasstomatsalsa

Topping

1 stkegg
1 dlTINE Revet Ost 4 oster
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Stek kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Hakk kjøttet i biter og stek under omrøring til nesten gjennomstekt, ca. 5 minutter. Rør inn tacokrydder og stek et par minutter til. Vend inn crème fraîche til slutt.
    2. Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen og del i små emner, ca. 10x10 cm. Legg en skje tacokjøtt på hver og topp med revet ost, mais og salsa.
    3. Brett deigen rundt fyllet og form til boller. Legg med skjøten ned på et stekebrett dekket med bakepapir.
    4. Pensle bollene med lettpisket egg og dryss over revet ost. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til gylne.

Tips:

Du kan også fylle bollene med skinke og ost om du ønsker en mer klassisk variant.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar