Hvit pizzadipp med bakte tomater

Hvit pizzadipp med bakte tomater

0
15
Enkel60 min
Med en pizzadipp får du smaken av pizza med masse ekstra ost servert i en bolle. Denne varianten er med ovnsbakte tomater, hvitløk og urter. Inviter familie og venner på pizza-dipp med godt brød, og dypp i vei.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Til servering

  • 1 stk
    baguette eller annet godt brød

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200 °C. Del tomater i to og legg utover et stekebrett dekket med bakepapir. Vend med olje og salt og stek i ovnen i 20-25 minutter.

    Tips

    Har du dårlig tid kan du bruke friske tomater i dippen. Da får den en litt syrligere smak.

  2. 2

    Rør sammen crème fraîche med revet ost og parmesan. Mos hvitløk og rør inn med hakkede urter og bakte tomater.

  3. 3

    Ha alt over i en ildfast form. Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.

  4. 4

    Server varm og med brød, gjerne ristet eller grillet, til som dyppes i dippen.

Tips

Pizzadipp er perfekt festmat! Samle gode venner og la alle dyppe ristet brød i. Sørg for å ha nok servietter!

Del denne oppskriften: