Håndkle og blad
Hvit pizzadipp med bakte tomater
(77)

Hvit pizzadipp med bakte tomater

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med en pizzadipp får du smaken av pizza med masse ekstra ost servert i en bolle. Denne varianten er med ovnsbakte tomater, hvitløk og urter. Inviter familie og venner på pizza-dipp med godt brød, og dypp i vei.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

20 stkcherrytomater
1 ssolivenolje
¼ tssalt
¼ tspepper
6 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
6 dlTINE Revet Ost Original
1 dlMichelangelo Parmesan
2 stkhvitløksfedd
1 dlhakket frisk basilikum
2 sshakket frisk timian (ev. oregano)

Til servering

1 stkbaguette eller annet godt brød
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Del tomater i to og legg utover et stekebrett dekket med bakepapir. Vend med olje og salt og stek i ovnen i 20-25 minutter.
      Blått hjerte
      Tips!

      Har du dårlig tid kan du bruke friske tomater i dippen. Da får den en litt syrligere smak.

    2. Rør sammen crème fraîche med revet ost og parmesan. Mos hvitløk og rør inn med hakkede urter og bakte tomater.
    3. Ha alt over i en ildfast form. Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.
    4. Server varm og med brød, gjerne ristet eller grillet, til som dyppes i dippen.
Blått hjerte
Tips!

Pizzadipp er perfekt festmat! Samle gode venner og la alle dyppe ristet brød i. Sørg for å ha nok servietter!

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat