Hvit pizzadipp med bakte tomater
Enkel
1t
Med en pizzadipp får du smaken av pizza med masse ekstra ost servert i en bolle. Denne varianten er med ovnsbakte tomater, hvitløk og urter. Inviter familie og venner på pizza-dipp med godt brød, og dypp i vei.
3.6
(16)
Ingredienser
20 stk
cherrytomat
1 ss
olivenolje
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
1 dl
Michelangelo Parmesan
2 stk
hvitløksfedd
1 dl
hakket frisk basilikum
2 ss
hakket frisk timian (ev. oregano)
Til servering
1 stk
baguette eller annet godt brød
Slik gjør du
Tips
Har du dårlig tid kan du bruke friske tomater i dippen. Da får den en litt syrligere smak.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Pizzadipp er perfekt festmat! Samle gode venner og la alle dyppe ristet brød i. Sørg for å ha nok servietter!




