Hvit pizzadipp med bakte tomater

Hvit pizzadipp med bakte tomater

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 60 min
Med en pizzadipp får du smaken av pizza med masse ekstra ost servert i en bolle. Denne varianten er med ovnsbakte tomater, hvitløk og urter. Inviter familie og venner på pizza-dipp med godt brød, og dypp i vei.

Antall porsjoner

Ingredienser

20 stk cherrytomater
1 ss olivenolje
¼ ts salt
¼ ts pepper
6 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
6 dl TINE Revet Ost Original
1 dl Michelangelo Parmesan
2 stk hvitløksfedd
1 dl hakket frisk basilikum
2 ss hakket frisk timian (ev. oregano)

Til servering

1 stk baguette eller annet godt brød

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Del tomater i to og legg utover et stekebrett dekket med bakepapir. Vend med olje og salt og stek i ovnen i 20-25 minutter.
      Tips!

      Har du dårlig tid kan du bruke friske tomater i dippen. Da får den en litt syrligere smak.

    2. Rør sammen crème fraîche med revet ost og parmesan. Mos hvitløk og rør inn med hakkede urter og bakte tomater.
    3. Ha alt over i en ildfast form. Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.
    4. Server varm og med brød, gjerne ristet eller grillet, til som dyppes i dippen.
Tips!

Pizzadipp er perfekt festmat! Samle gode venner og la alle dyppe ristet brød i. Sørg for å ha nok servietter!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat