7-lags gratinert tacodipp

7-lags gratinert tacodipp

8
129
Enkel40 min
Hvorfor ikke servere taco som dipp? Med en 7 layer taco dip bestående av blant annet kjøttdeig, guacamole, rømme og ost er det bare å dyppe nachochips godt nedi og nyte. Perfekt foran tv-en, i selskap eller på vorspiel.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

GUACAMOLE

Til servering

  • 1 pose
    nachochips

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 230 °C.

  2. 2

    Del avokado, fjern steinen og skrap ut innmaten i en bolle. Bruk en gaffel eller stavmikser og mos med lettrømme, tabasco, salt og pepper. Smak til med limesaft.

  3. 3

    Brun kjøttdeigen i smør i en varm panne mens den hakkes i biter. Vend inn tacokrydder og rør til akkurat gjennomstekt. Rør inn TINE® Petite Fraîche og spre kjøttet utover bunnen på en ildfast form, ca. 20 x 30 cm.

  4. 4

    Del tomat og agurk i små terninger. Skrap gjerne ut den våte kjernen av tomatene før de deles i biter, da får du en «tørrere» blanding. Vend sammen med mais og spre utover kjøttdeigen.

  5. 5

    Topp med et lag guacamole, et lag rømme og et lag salsa. Dryss over et lag med ost og gratiner i ovnen i ca. 10 minutter.

  6. 6

    Vend jalapenos med hakket koriander dryss over toppen før servering. Server med nachochips.

    Tips

    Du kan enten spise dippen ved å dyppe chips direkte i formen eller bruke en skje for å scoope opp og legge på chipsen. Uansett hvordan du velger å spise den, er det lurt å ha masse servietter i nærheten.

Tips

En 7-lags dipp kan varieres på mange måter. Bytt for eksempel ut kjøttdeig med bønner for et vegetarisk alternativ. Du kan også droppe gratineringen eller servere den med hjemmelagde tortillachips.

Del denne oppskriften: