
7-lags gratinert tacodipp
Hvorfor ikke servere taco som dipp? Med en 7 layer taco dip bestående av blant annet kjøttdeig, guacamole, rømme og ost er det bare å dyppe nachochips godt nedi og nyte. Perfekt foran tv-en, i selskap eller på vorspiel.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
GUACAMOLE
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 230 °C.
- 2
Del avokado, fjern steinen og skrap ut innmaten i en bolle. Bruk en gaffel eller stavmikser og mos med lettrømme, tabasco, salt og pepper. Smak til med limesaft.
- 3
Brun kjøttdeigen i smør i en varm panne mens den hakkes i biter. Vend inn tacokrydder og rør til akkurat gjennomstekt. Rør inn TINE® Petite Fraîche og spre kjøttet utover bunnen på en ildfast form, ca. 20 x 30 cm.
- 4
Del tomat og agurk i små terninger. Skrap gjerne ut den våte kjernen av tomatene før de deles i biter, da får du en «tørrere» blanding. Vend sammen med mais og spre utover kjøttdeigen.
- 5
Topp med et lag guacamole, et lag rømme og et lag salsa. Dryss over et lag med ost og gratiner i ovnen i ca. 10 minutter.
- 6
Vend jalapenos med hakket koriander dryss over toppen før servering. Server med nachochips.
Tips
Du kan enten spise dippen ved å dyppe chips direkte i formen eller bruke en skje for å scoope opp og legge på chipsen. Uansett hvordan du velger å spise den, er det lurt å ha masse servietter i nærheten.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

