Pastaskruer med kremet tomatsaus
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Kjøttsaus
-
1 stkløk , finhakket
-
3 stkgulrøtter , revet
-
½ stksquash , revet
-
2 ss
-
1 stkhvitløksfedd , finhakket
-
2 sstomatpuré
-
1 bokshermetiske tomater
-
2 dlhønsebuljong
-
1 tstørket oregano/mynte
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
250 gkarbonadedeig
-
2 dl
Pasta og tilbehør
-
400 gpastaskruer
-
1 stkbrokkoli , i små biter
-
1 ss
-
2 dlTINE® Ekte Revet Ost Original til servering
Slik gjør du det
-
1
Fres løk, gulrot og squash blankt i litt av smøret i en gryte, på middels varme, ca. 2 minutter. Tilsett hvitløk og tomatpuré, og fres noen minutter til. Ha i hermetiske tomater, hønsebuljong, oregano, salt og pepper, og la småkoke på middelsvarme i 8-10 minutter.
-
2
Kok pastaskruer etter anvisning på pakken. Ha brokkolibiter i gryta de siste 2 minuttene. Hell av vannet, og rør inn smør.
-
3
Brun karbonadedeig i resten av smøret, i en stekepanne på høy varme. Smak til med salt og pepper.
-
4
Kjør tomatsausen glatt med en stavmikser, og vend inn stekt karbonadedeig og crème fraîche.
Tips
Tilsetter du crème fraîche, rømme eller fløte gjør det tomatsausen mildere og mer populært blant barna. Prøv dette også med andre oppskrifter.
-
5
Server pastaskruer og brokkoli med kjøttsaus, og topp med revet ost.