
Pastaskruer med kremet tomatsaus
Her serveres pasta med en mild, fyldig og kremet kjøttsaus. Retten er laget med mye grønnsaker, slik at barna får i seg mye grønt uten at de tenker over det. En ny hverdagsfavoritt!

Ingredienser
Porsjoner
Kjøttsaus
Pasta og tilbehør
Slik gjør du
- 1
Fres løk, gulrot og squash blankt i litt av smøret i en gryte, på middels varme, ca. 2 minutter. Tilsett hvitløk og tomatpuré, og fres noen minutter til. Ha i hermetiske tomater, hønsebuljong, oregano, salt og pepper, og la småkoke på middelsvarme i 8-10 minutter.
- 2
Kok pastaskruer etter anvisning på pakken. Ha brokkolibiter i gryta de siste 2 minuttene. Hell av vannet, og rør inn smør.
- 3
Brun karbonadedeig i resten av smøret, i en stekepanne på høy varme. Smak til med salt og pepper.
- 4
Kjør tomatsausen glatt med en stavmikser, og vend inn stekt karbonadedeig og crème fraîche.
Tips
Tilsetter du crème fraîche, rømme eller fløte gjør det tomatsausen mildere og mer populært blant barna. Prøv dette også med andre oppskrifter.
- 5
Server pastaskruer og brokkoli med kjøttsaus, og topp med revet ost.
Tips
Når du skal lage suppe, er en stavmikser det enkleste redskapet å bruke, men du kan også kjøre suppen i en blender eller presse den gjennom en finmasket sil.