Tomatsuppe med pasta

Tomatsuppe med pasta

5
56
Enkel30 min
Et middagstips til travle hverdager er hjemmelaget tomatsuppe med pasta. En varmende suppe som gjør lykke hos hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 dl
    ukokt pasta , f.eks skruer
  • 1 stk
    løk
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 1 ss
    TINE Meierismør til steking
  • 1 ts
    malt ingefær
  • ¼ ts
    pepper
  • 400 g
    knuste hermetiske tomater
  • 2 dl
    vann
  • 5 dl
  • 2 stk
    grønnsaksbuljongterninger
  • 4 stk
    basilikumblader
  • ⅛ ts
    kajennepepper
  • 1 ts
    salt

Tilbehør:

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pastaen som anvist på pakken.

  2. 2

    Rens og hakk løk og hvitløk. Fres løken i smør i en kjele. Rør inn ingefær, pepper, tomater, vann, melk og buljongterninger. La suppen koke noen minutter.

  3. 3

    Legg i kokt pasta og smak til med grovhakket basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server gjerne suppen med en klatt lettrømme og et basilikumblad. Brød erogså godt til.

Tips

Ønsker du litt kjøtt i suppen, kan du tilsette røkte kjøttpølser

Del denne oppskriften: