Tomatsuppe med pasta

(40)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Et middagstips til travle hverdager er hjemmelaget tomatsuppe med pasta. En varmende suppe som gjør lykke hos hele familien.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlukokt pasta, f.eks skruer
1 stkløk
2 stkhvitløksfedd
1 ssTINE Meierismør til steking
1 tsmalt ingefær
¼ tspepper
400 gknuste hermetiske tomater
2 dlvann
5 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
2 stkgrønnsakbuljongterninger
4 stkbasilikumblader
littkajennepepper
1 tssalt

Tilbehør:

2 dlTINE Lettrømme 18 %
4 skiverbrød
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken.
    2. Rens og hakk løk og hvitløk. Fres løken i smør i en kjele. Rør inn ingefær, pepper, tomater, vann, melk og buljongterninger. La suppen koke noen minutter.
    3. Legg i kokt pasta og smak til med grovhakket basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server gjerne suppen med en klatt lettrømme og et basilikumblad. Brød erogså godt til.

Tips:

Ønsker du litt kjøtt i suppen, kan du tilsette røkte kjøttpølser

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar