Håndkle og blad
Tomatsuppe med pasta
(4848)

Tomatsuppe med pasta

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Et middagstips til travle hverdager er hjemmelaget tomatsuppe med pasta. En varmende suppe som gjør lykke hos hele familien.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dlukokt pasta, f.eks skruer
1 stkløk
2 stkhvitløksfedd
1 ssTINE Meierismør til steking
1 tsmalt ingefær
¼ tspepper
400 gknuste hermetiske tomater
2 dlvann
5 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
2 stkgrønnsakbuljongterninger
4 stkbasilikumblader
⅛ tskajennepepper
1 tssalt

Tilbehør:

2 dlTINE Lettrømme 18 %
4 skiverbrød
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken.
    2. Rens og hakk løk og hvitløk. Fres løken i smør i en kjele. Rør inn ingefær, pepper, tomater, vann, melk og buljongterninger. La suppen koke noen minutter.
    3. Legg i kokt pasta og smak til med grovhakket basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server gjerne suppen med en klatt lettrømme og et basilikumblad. Brød erogså godt til.
Blått hjerte
Tips!

Ønsker du litt kjøtt i suppen, kan du tilsette røkte kjøttpølser

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat