Tomatsuppe med pasta

Tomatsuppe med pasta

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Et middagstips til travle hverdager er hjemmelaget tomatsuppe med pasta. En varmende suppe som gjør lykke hos hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dl ukokt pasta , f.eks skruer
1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
1 ss TINE Meierismør til steking
1 ts malt ingefær
¼ ts pepper
400 g knuste hermetiske tomater
2 dl vann
5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
2 stk grønnsakbuljongterninger
4 stk basilikumblader
⅛ ts kajennepepper
1 ts salt

Tilbehør:

2 dl TINE Lettrømme 18 %
4 skiver brød

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken.
    2. Rens og hakk løk og hvitløk. Fres løken i smør i en kjele. Rør inn ingefær, pepper, tomater, vann, melk og buljongterninger. La suppen koke noen minutter.
    3. Legg i kokt pasta og smak til med grovhakket basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server gjerne suppen med en klatt lettrømme og et basilikumblad. Brød erogså godt til.
Tips!

Ønsker du litt kjøtt i suppen, kan du tilsette røkte kjøttpølser

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat