
Pasta med kremet pesto
Enkel•25 min min
Alle barn elsker pasta. Denne kremete varianten av den italienske klassikeren toppes med spekeskinke, cherrytomater og pinjekjerner.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gtagliatelle , ukokt
-
3 dl
-
3 sspesto
-
½ tspepper , kvernet
-
½ tssalt
-
10 stkcherrytomater , delt i to
-
150 gspekeskinke , i tynne skiver
-
2 dlpinjekjerner
-
1 dlparmesan , revet
-
8 bladerbasilikum til pynt
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
-
2
Rør sammen crème fraîche og pesto, og vend inn i den varme spagettien. Smak til med salt og pepper.
-
3
Legg spagettien opp på tallerkener og fordel halve cherrytomater, spekeskinke, pinjekjerner, revet parmesan og basilikumblader over.
Tips
Ønsker du mer krønsj, kan du sprøsteke spekeskinkene flatt på et stekebrett i ovnen, i 2-3 minutter på 250 °C.